Life

Planetele Venus și Uranus, în conjuncție în zodia Taur pe 12 iunie 2022. Vărsătorii sunt provocați de propriul destin

Planetele Venus și Uranus vor fi în conjuncție în zodia Taur pe data de 12 iunie 2022. Ce aduce acest fenomen astrologic pentru fiecare semn zodiacal?
07.06.2022 | 17:46
Planetele Venus si Uranus in conjunctie in zodia Taur pe 12 iunie 2022 Varsatorii sunt provocati de propriul destin
Conjuncție Venus-Uranus în zodia Taur pe 12 iunie 2022. Foto: moonomens.com
ADVERTISEMENT

Conjuncția, în astrologie, reprezintă situația în care două planete ocupă același loc pe harta cerească. În cazul de față, avem două planete prezente în cerebrala zodie Taur. Cum se poate traduce evenimentul astrologic pentru fiecare dintre noi?

Conjuncția Venus-Uranus în zodia Taur ne maturizează

Venus simbolizează iubirea, erotismul, candoarea și armonia, în timp ce Uranus este nonconformist, adesea extremist, cel care schimbă toate paradigmele și răstoarnă tot ce știm despre lumea din jur.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, din 12 iunie va trebuie să împăcăm tendința noastră de a ne găsi un loc de refugiu, de a asigura un oarecare confort sufletului nostru cu nevoia de a explora lumea externă.

Cei care vor face față ieșirii din zona de confort sunt, în primul rând, Vărsătorii. Aceștia pot chiar să renunțe la anumite crezuri ferme pentru a obține ceea ce își doresc. Nu de alta, dar Uranus este și planeta care îi guvernează pe nativii de aer.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vor primi imboldul necesar pentru a realiza lucruri mărețe și Leii, Fecioarele, Săgetătorii, Scorpionii și Peștii.

Despre aceste zodii enumerate putem spune că stau cel mai bine la capitolul adaptării la schimbare, indiferent despre ce schimbare este vorba.

ADVERTISEMENT

Avem și câteva zodii care ies mai greu din zona lor de confort. Berbecii, Taurii, Gemenii, Racii, Balanțele, Capricornii și Peștii vor fi la polul opus în perioada care vine.

Taurii, Racii și Capricornii primesc lecții karmice dure

Pentru Tauri, Raci și Capricorni, conjuncția Venus-Uranus aduce cele mai multe lecții karmice. Taurii sunt dați peste cap de tot felul de situații ale trecutului lor, de anumite tipare comportamentale pe care le repetă la nesfârșit.

ADVERTISEMENT

Nu puțini vor fi cei care îi vor pune la locul lor în perioada care vine. Uranus aproape că îi forțează să schimbe macazul, să renunțe în primul rând la gândirea materialistă. Teama de eșec nu poate fi justificată prin a face lucruri care îi pot răni pe ceilalți.

Taurii tind să devină extremiști în apărarea convingerilor personale, dar vine Uranus care le amintește că nu sunt buricul pământului! De asemenea, Racii trebuie să învețe să se descurce și în situațiile în care resursele lor se pot împuțina.

Până la sfârșitul lunii iunie se pot confrunta cu astfel de blocaje. Cât despre Capricorni, aceștia se vor cunoaște așa cum nu au mai făcut-o niciodată. Își vor recunoaște defectele, după o lungă perioadă în care au crezut că au doar calități și trebuie să fie adulați de toată lumea.

Puțină modestie nu le strică, mai ales când le-o aduce planeta Uranus, care nu are timp de lamentări și produce toate schimbările de la o secundă la alta.

 

ADVERTISEMENT