Fotbal intern

Planic a venit cu iubita la meciul CSM-ului! Fundașul FCSB-ului a făcut galerie pentru campioana României

19.11.2018 | 08:15
Bogdan Planic a semnat cu FCSB în 2017 după o perioadă scurtă petrecută la Vojvodina

Fundașul FCSB-ului, Bogdan Planic a venit cu iubita la meciul CSM-ului din Liga Campionilor! Sârbul a rămas impresionat de atmosferă și a sărbătorit calificarea bucureștencelor. CSM intră în grupele principale cu 6 puncte, cu două în minus față de rivalele de la Gyor, care vin în acest an cu punctaj maxim. De altfel, împotriva celor de la Bietigheim, campioanele României au oferit un adevărat recital handbalistic. Prestația CSM-ului l-a încântat pe Planic care a precizat că în funcție de programul pe care îl va avea la echipă o să încerce să mai vină la meciurile de handbal.

Două jucătoare din Serbia are CSM-ul în componență. Andrea Lekic și Dragana Cvijic sunt, în mod evident, favoritele fundașului de la FCSB. Planic a și precizat la finalul partidei câștigată de CSM, scor 32 – 24, că se bucură de fiecare victorie a CSM-ului, în condițiile în care, pe teren se află și două sportive din țara lui. Cvijic este preferata lui Planic care s-a bucurat mult atunci când a aflat că CSM-ul a transferat-o pe jucătoare de la ZRK Zadar. “Nu sunt obișnuit să merg la meciuri de handbal, dar am prietene din Serbia care joacă aici și am venit să le încurajez. Jucătoarea mea preferată este Dragana Cvijic. De ce? Pentru că este prietena mea și îmi place cum joacă”, a declarat Planic pentru o televiziune de sport

Planic a venit cu iubita la meciul CSM-ului! Bogdan Planic in tribuna la meciul de handbal feminin dintre CSM Bucuresti si SG BBM Bietigheim, contand pentru Liga Campionilor, desfasurat in sala Dinamo din Bucuresti, duminica 18 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Bogdan Planic în tribună la meciul de handbal feminin dintre CSM Bucuresti și SG BBM Bietigheim

Planic a venit cu iubita la meciul CSM-ului!

Dragana Cvijic a luat argintul în 2013 la Campionatul Mondial alături de Serbia și a trecut pe la mai toate echipele puternice de pe continent. Pivotul a jucat la Steaua Roșie Belgrad, Krim Ljubljana, Buducnost și Vardar. A doua jucătoare de handbal din tabăra CSM-ului născută în Serbia, la fel ca Planic, Andrea Lekic, are și ea un palmares impresionant. A prins finala mondialului din 2013 și a trecut în carieră pe la Krim, Gyor și Vardar până să semneze în acest an cu gruparea sponsorizată de Primăria Capitalei.

Bogdan Planic a ajuns în 2017 la FCSB fiind transferat de la Vojvodina. Între timp, fundașul roș albaștrilor a prins 34 de partide în tricoul FCSB-ului, formație pentru care a și marcat un gol.

  • 2 jucătoare din Serbia are în componență CSM București