Fotbal intern

Planic, eroul FCSB: “În sfârşit! Credeam că sunt blestemat”

29.04.2018 | 22:57
Planic eroul FCSB In sfarsit Credeam ca sunt blestemat
ADVERTISEMENT

UPDATE.  Bogdan Planic a vorbit după meci despre blestem şi a spus că e fericit că l-a rupt în cel mai important moment: “În sfârşit am înscris. Credeam că sunt blestemat, dar am înscris în cel mai important meci din sezon. Sunt foarte fericit. A fost multă presiune de ambele părţi. Când au înscris, s-au retras, dar sunt fericit că am marcat. Stadionul a fost plin. Cred că au fost mai mulţi decât cu Lazio. Sunt al 12-lea jucător. Sper că vom sărbători împreună titlul.

Nimic nu este gata, mai avem 3 meciuri, toate sunt grele. Avem deplasări la Iaşi, la Craiova, e foarte greu. Cred că putem câştiga tot. Avem prima şansă pentru că suntem primii. Ne permitem şi un egal, sper să rămânem primii. Despre arbitraj nu pot să vorbesc. Momci a fost la fel de fericit ca şi mine. A fost rândul meu a fost. Mi-ar plăcea să fiu atacant, dar am avut noroc azi. Şi în meciul de la Cluj şi acum.”

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic a marcat un gol cât un campionat pentru FCSB. În minutul 90+1, fundaşul FCSB a înscris golul egalării cu CFR Cluj şi păstrează echipa lui Dică pe primul loc înainte de ultimele 3 etape ale campionatului. FCSB – CFR Cluj s-a încheiat 1-1 şi echipa lui Dică răsuflă uşurată.

Este al 4-lea rezultat de 1-1 în acest sezon în tot atâtea meciuri între cele două echipe. De fiecare dată a condus CFR Cluj şi de fiecare dată FCSB a revenit şi a marcat golul egalării. Mai mult, în ultimele două meciuri, FCSB a egalat în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Planic în urmă cu câteva luni: “Parcă sunt blestemat” 

Bogdan Planic a dat pasa de gol la meciul tur din play-off, când Gnohere a egalat în prelungiri, iar la meciul retur, Planic a înscris golul egalării tot după minutul 90. Este un gol care poate aduce titlul echipei lui Nicolae Dică.

Fundaşul sârb a marcat primul său gol pentru FCSB, iar în urmă cu câteva luni a avut o declaraţie interesantă, fiind necăjit că nu marchează: “Parcă sunt blestemat. Anul trecut am dat atâtea goluri, iar până acum la FCSB nu am dat deloc. Am ratat multe şanse”. Blestemul s-a rupt când aveau nevoie mai mult roş-albaştrii. VEZI GOLUL AICI

ADVERTISEMENT