Fotbal intern

Planic la FCSB. Anunţul făcut de sârbi despre transferul fundaşului

 UPDATE 6 august / Sârbii se obişnuiesc deja cu ideea că-l pierd pe Planic. "Eu sunt antrenor, trebuie să îi întrebaţi pe cei din conducere despre transfer. Eu ştiu că Bogdan a ajuns la un...

 UPDATE 6 august / Sârbii se obişnuiesc deja cu ideea că-l pierd pe Planic. Eu sunt antrenor, trebuie să îi întrebaţi pe cei din conducere despre transfer. Eu ştiu că Bogdan a ajuns la un anumit nivel şi că mi-aş dori să rămână. Ne va fi greu să îl ţinem, însă, a spus antrenorul Vojvodinei, Nenad Vanic, pentru mondo.rs.

Update 5 august / Gigi Becali a oferit noi detalii despre transferul lui Bogdan Planic la FCSB. Patronul formaţiei antrenate de Nicolae Dică susţine că mutarea se va face la înainte de primul meci cu Sporting Lisabona, din playoff-ul Champions League, care va avea loc pe 15 august, în Portugalia.

“Fundaşul este foarte aproape. Se negociază în continuare. Ei au hotărât să luăm doi fundaşi centrali sub formă de împrumut, iar unul să aibă clauză de cumpărare. Nu mai vreau ciurucuri la Steaua. Cu siguranţă o să luăm un fundaş central pentru că trebuie să întărim echipa. Îl luăm până la meciul cu Sporting”, a spus Gigi Becali pentru TV Digi Sport.

Planic FCSB. UPDATE 5 august / Transferul lui Bogdan Planic, 25 de ani, 191 înălţime, nu a fost perfectat încă. Mutarea însă va fi oficializată la începutul săptămânii viitoare. FANATIK.RO a aflat că fotbalistul sârb s-a înţeles cu FCSB, singurul impediment pentru anunţarea oficială a transferului fiind faptul că cele două cluburi nu au încheiat încă actele cu detaliile asupra plăţii sumei de transfer cerută de Vojvodina. Formaţia care a terminat pe locul 3 în sezonul trecut din Serbia cere 500.000 de euro în schimbul fundaşului central.

Fundaşul central de 25 de ani a mai jucat în trecut pentru Zlatibor, Sloboda Uzice, Zarkovo, OFK Belgrad sau Steaua Roşie Belgrad. Bogdan Planic a fost transferat de Vojvodina în vara lui 2016, fotbalistul sârb jucând 32 de meciuri în toate competiţiile pentru formaţia care a terminat pe locul 3 în prima ligă din Serbia. Jurnaliştii sârbi l-au comparat deseori cu Nemanja Vidic, fostul fundaş al celor de la Manchester United, cei doi fotbalişti fiind născuţi în acelaşi oraş, Uzice.

Planic FCSB. UPDATE 4 august / Gigi Becali a anunţăt că a luat un fundaş central, fără să dezvăluie numele: “Întârim echipa, mai vin 4-5 jucători. Azi cred că se rezolvă şi cu fundaşul central. Toată lumea să uite de campionat în România, că începe hegemonia Stelei.”

Mihai Stoica a completat: “Vali Argăseală se ocupă de acte în acest moment. Când totul e semnat, vă anunţăm!” 

FANATIK.RO a aflat că fundaşul cu care Steaua va semna este sârbul ochit de Meme Stoica, Bogdan Planic, evaluat la 300.000 de euro

TRANSFER Steaua UPDATE  29 iulie: Nicolae Dică a dezvăluit că neamţul Heubach nu mai este în vizorul Stelei

“Nu am luat acel fundaş german. L-am urmărit, dar deocamdată nu este în vizorul nostru. Aş dori doi fundaşi centrali, sperăm să-i aducem”, a declarat antrenorul FCSB sâmbătă,  aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate – detalii aici

FC Steaua Bucureşti are probleme mari în defensivă, iar acest lucru s-a văzut în ultimul meci disputat de stelişti, care a avut loc în preliminariile Ligii Campionilor. FCSB  a primit două goluri pe Arena Naţională de la Viktoria PLzen, iar cehii au prima şansă pentru calificarea în play-off-ul competiţiei.

Gigi Becali a intrat în criză de timp, având în vedere că a adus jucători ofensivi în această vară, iar apărarea a rămas descoperită. Pe lângă asta, Ionuţ Larie, venit de la CFR Cluj la finalul sezonului trecut l-a dezamăgit deja pe patronul echipei, care vrea să-l dea afară pe fostul jucător al celor de la CFR Cluj.

Tim Heubach Steaua. Becali i-a mandatat pe Mihai Stoica şi Nicolae Dică să găsească un fundaş central, însă toţi cei pe care i-au ofertat până acum nu au mai reuşit să ajungă sub comanda lui “Nic”. Tim Heubach este ultimul nume de pe listă, iar fundaşul este foarte aproape de a venit la FC Steaua Bucureşti, cele două părţi fiind în negocieri. Neamţul este rămas liber de contract, după ce a evoluat ultima dată la Kaiserslautern, echipă pentru care a strâns 62 de apariţii în trei ani. Acesta a mai activat la echipa secundă a  lui Borussia Monchengladbach şi FSV Frankfurt.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Tim Heubach

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Planic