Sport

EXCLUSIV. Gigi: “Nu le dau niciun ban!” A anunţat când vine Planic

UPDATE, 7 iulie, ora 18:00 / Contactat de FANATIK.RO, Gigi Becali a declarat că transferul lui Planic se face, singurul impediment, cazierul judiciar al jucătorului fiind eliberat: ...
07.08.2017 | 16:07
EXCLUSIV Gigi Nu le dau niciun ban A anuntat cand vine Planic
ADVERTISEMENT

UPDATE, 7 iulie, ora 18:00 / Contactat de FANATIK.RO, Gigi Becali a declarat că transferul lui Planic se face, singurul impediment, cazierul judiciar al jucătorului fiind eliberat: 

“Transferul se va face, am vorbit în Serbia acum o jumătate de oră şi se va elibera cazierul judiciar. Nu a căzut nimic. Eu bani nu le dau la impresari, dar transferul se face şi aşa. Am căzut de acord cu clubul şi totul este stabilit. Singurul impediment a fost cazierul, dar s-a rezolvat”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

UPDATE. Transferul sârbului Bogdan Planic de la Vojvidona Novi Sad la FCSB este la un pas să cadă! “Le-am zis să-mi dea cazierul judiciar şi n-au mai dat niciun semn de viaţă până la ora asta. Suntem în aşteptare“, a declarat Becali în cursul dimineţii de luni.

Sursele FANATIK.RO susţin că adevăratul motiv pentru care este posibil ca transferul să nu se mai facă ţine de doleanţele impresarilor sârbului. Gigi Becali nu este de acord să nu dea niciun ban în plus faţă de cei 300.000 de euro pentru care s-a înţeles cu Vojvodina. În cazul în care Planic nu va ajunge sub comanda lui Dică, este posibil ca Steaua să renunţe să mai aducă un fundaş central.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––-

Impresarul Florin Iacob, un bun cunoscător al fotbalului din spaţiul ex-iugoslav, a vorbit luni dimineaţă despre ultimul fotbalist achiziţionat de FCSB, Bogdan Planic. Chiar dacă are în general o părere bună despre fostul fotbalist al Vojvodinei Novi Sad, Iacob afirmă că nu l-ar fi recomandat Stelei, pentru că nu este peste ce au pe postul respectuv “roş-albaştrii” în momentul de faţă.

”Îl cunosc de mult timp, îl cunosc pe agentul lui, sunt băieţi deosebiţi. Planic a jucat destul de mult în ultimele două ediţii de campionat. Nu ştiu de ce nu l-a ţinut Steaua Roşie, probabil era prea tânăr atunci. Sub nicio formă nu poate fi mai bun decât Bălaşa. Sunt convins că Bălaşa va fi în scurt timp în echipa naţională”, a declarat Florin Iacob.

ADVERTISEMENT

Planic FCSB. “Cred că e la bătaie cu Larie”

Impresarul crede că Planic are două atu-uri: înălţimea şi vârsta şi că, momentan, e “la bătaie” cu Ionuţ Larie din punct de vedere al valorii. ”Cred că e cu Larie la bătaie. Dar are 1,90 m şi vârsta îl recomandă, 25 de ani. Cred că va trebui să lupte ca să-şi câştige un loc de titular, pentru că şi Larie cred că îşi va reveni”, a mai spus Iacob.

Impresarul susţine că nu s-a gândit în niciun moment să-l propună la FCSB, dar că îi pare rău acum că nu a făcut-o… Mai mult, afirmă că suma plătită de clubul ”roş-albastru”, 300.000 de euro, este una corectă şi are încredere că Planic poate face progrese. ”Faptul că vine la un nivel superior îl va face să progreseze şi mai mult, pentru că marjă de progres are”, a încheiat Florin Iacob.

ADVERTISEMENT
Tags: