Fotbal intern

Planic şi Nedelcu au fost lăsaţi acasă pentru Hermannstadt – FCSB! Alegerea făcută de Bogdan Vintilă pentru centrul apărării! EXCLUSIV

05.03.2020 | 00:09
ADVERTISEMENT

Departe de titlu în Liga 1 din punct de vedere al jocului, dar și al poziției în clasament, FCSB joacă joi la Sibiu, cu Hermannstadt, în Cupa României și încearcă să obțină biletele pentru semifinalele. Pentru duelul cu echipa din Ardeal, Bogdan Vintilă nu se va baza pe doi jucători importanți și va fi nevoit să improvizeze.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 6,05 este cota pentru ”1-1 scor corect”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Planic şi Nedelcu nu au făcut deplasarea la Sibiu. Alegerea făcută de Bogdan Vintilă pentru centrul apărării

Bogdan Vintilă are probleme de efectiv înainte de meciul cu AFC Hermannstadt din sferturile de finală ale Cupei României. Antrenorul FCSB nu se va baza pe doi jucători de la mijloc și de pe linia de fund.

FANATIK a aflat că Bogdan Planic, punctul fix al roș-albaștrilor din linia centrală a defensivei, și Dragoș Nedelcu, om din centrul terenului, cu posibilități de coborâre în apărare, nu au fost aduși cu lotul la Sibiu.

ADVERTISEMENT

Dacă Bogdan Planic (28 de ani) este răcit, Dragoș Nedelcu (23 de ani) a suferit o accidentare la ultimul antrenament al roș-albaștrilor.

Vintilă, obligat să improvizeze în centrul apărării: Miron – Filip

Cum Bogdan Planic, fundașul titular și Dragoș Nedelcu, mijlocașul care poate juca la nevoie și în apărare, sunt out, Bogdan Vintilă pregătește un cuplu Andrei Miron – Lucian Filip în centrul apărării.

ADVERTISEMENT

Celălalt fundaș central din lotul celor de la FCSB, Iulian Cristea, îşi ispășește ultima etapă de suspendare.

Fundașul celor de la FCSB, Iulian Cristea, a primit o suspendare de trei etape după intrarea extrem de dură asupra dinamovistului Slavko Perovic în derby-ul cu Dinamo din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Cupa României, cel mai scurt drum pentru un trofeu pentru FCSB

Poziția din clasament a celor de la FCSB, dar mai ales evoluțiile din acest sezon au adus mari semne de îngrijorare în sânul vicecampioanei.

Nu de puține ori, Gigi Becali a declarat că titlul este un vis greu de îndeplinit. În aceste condiții, Cupa României rămâne cel mai accesibil trofeu și, în același timp, drumul către un loc sigur în cupele europene.

ADVERTISEMENT