News

Planta care alungă iarna energiile negative. Trebuie să o ai pe masă în luna decembrie

Ce plantă alungă iarna energiile negative din casa ta. Este necesar să o ai pe masă în luna decembrie, de Crăciun. Ajută și la sănătate.
01.12.2023 | 10:44
Planta care alunga iarna energiile negative Trebuie sa o ai pe masa in luna decembrie
Planta pe care trebuie să o avem pe masa de Crăciun. Sursa foto: OwU Shop
ADVERTISEMENT

În locuința fiecărei persoane se află energii mai mult sau mai puțin negative. O astfel de situație este creată de diferiți factori, dar plantele pe care le avem în încăpere îi pot combate. Sunt un rival pe măsură, mai ales că au beneficii și pentru sănătate.

Ce plantă alungă energiile negative din casă, pe timp de iarnă

Iarna este anotimpul în care petrecem și foarte mult timp în casă, din cauza valorilor termice scăzute. Nu de puține ori chiar noi înșine putem contribui la crearea unor energii negative în locuință, dar dacă ne vom înconjura de plantele potrivite, energia noastră poate fi una pozitivă.

ADVERTISEMENT

Este important ca în casă să fie energie pozitivă, deoarece bunăstarea contribuie la armonie, spor, succes, la abundența pe toate planurile, de fapt. Specialiștii în arta Feng Shui cunosc o mulțime de tehnici pentru atragerea și menținerea celor bune.

Se spune că rozmarinul este planta pe care musai să o avem în locuințele noastre, pe masă, mai ales în luna decembrie. Rozmarinul îndepărtează relele și cu ajutorul lui poți avea și un meniu îmbelșugat de sărbători. De asemenea, aduci bunăstarea și pentru anul viitor.

ADVERTISEMENT

Rozmarinul este o plantă care crește în grădinile noastre și se găsește destul de ușor și în magazine. Neapărat să o cumperi dacă nu dispui de o grădină, fiindcă este și un element decorativ foarte plăcut. Creează un plus de culoare, dar oferă și un miros proaspăt.

Rozmarinul, util și în bucătărie și pentru sănătate

Totodată, rozmarinul este foarte util și în bucătărie. Și în această situație contribuie la un decor mai plăcut, dar și la un gust mai intens al mâncărurilor. Este ideal pentru salate, fripturi, se asortează foarte bine cu carnea de vită, de porc sau cu un pui la cuptor.

ADVERTISEMENT

Foarte multe persoane folosesc ceai de rozmarin. O astfel de băutură reglează digestia, întărește sistemul imunitar, reface bătăile inimii și implicit circulația sângelui, menține elasticitatea pielii, întărește și firele de păr sau îmbunătățește memoria.

”Ceaiul de rozmarin se prepară prin infuzarea acelorași frunze uscate prinse pe crenguțe, pe care le folosești și pe post de condiment. Lasă-le în apă fiebinte într-un vas acoperit, timp de 10 minute, apoi strecoară ceaiul și adaugă în cană, dacă dorești, 2-3 picături de zeamă de lămâie.

ADVERTISEMENT

În timp ce îl bei, bucură-te și de mirosul său, pentru că efectele benefice se aplică și în caz de aromaterapie. Principala virtute a ceaiului de rozmarin este stimularea sistemului nervos. Este cel mai bun remediu natural de acest tip pentru memorie, așa că îl poți folosi cu încredere și în perioadele aglomerate de la birou sau când înveți pentru examene.

Pe lângă memorie, rozmarinul îmbunătățește circulația de la nivelul creierului, atenția și viteza de reacție, previne apariția bolilor nervoase și încetinește dezvoltarea bolilor degenerative”, explică dr. Oana Cuzino pe doc.ro

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100...
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100 de milioane €, dar au avut parte de o mare surpriză
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă...
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până...
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până la 23°C. Când ar putea reveni un episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Locul legendar din România, construit prin vrăjitorie
Locul legendar din România, construit prin vrăjitorie
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde