Life

Planta care atrage ghinionul în casă. Poate duce chiar și la despărțire, spun experții Feng Shui

O plantă poate aduce ghinion în casă și nu numai. Experții Feng Shui spun că provoacă inclusiv probleme în relația de cuplu.
30.05.2023 | 10:52
Planta care atrage ghinionul in casa Poate duce chiar si la despartire spun expertii Feng Shui
Planta care aduce ghinion în casă. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O plantă aduce ghinion în casă, tensiuni în relație, dar și alte probleme. Sau cel puțin asta susțin experții Feng Shui. Aceștia ne recomandă să evităm anumite plante în apartamentul nostru dacă vrem o stare de bine.

Planta care aduce ghinion în casă

Orice plantă are beneficiile ei. De asemenea, o mare parte dintre ele arată superb și schimbă total interiorul casei noastre. Unele însă ne pot aduce mai multe probleme, avertizează experții Feng Shui. Tocmai din acest motiv, ar fi bine să știm cum să ne ferim de ele.

ADVERTISEMENT

O plantă care aduce ghinion în casă și despre care se spune că ar fi ”blestemată” este smochinul. Dacă ai această plantă în casă, ar fi bine să știi că, potrivit regulilor Feng Shui, ea atrage ghinionul. De asemenea, aceasta aduce vibrații negative și poate genera chiar și tensiuni și certuri în casă. Acestea pot duce chiar și la despărțire.

Astfel, cei care vor să aibă liniște și o atmosferă plăcută, mai bine o evită. Iar aceasta nu este singura plantă care aduce ghinion în casă. Potrivit santeplusmag.com, același efectul îl a și celebrele garoafe.

ADVERTISEMENT

Ele sunt de asemenea încărcate de numeroase superstiții. Se spune că aduc evenimente triste în casă și că ar fi bine să nu le avem prin preajmă. La rândul ei, celebra plantă limba soacrei nu este benefică pentru prosperitate și înțelegere.

Cactusul atrage energiile negative

Despre ea se spune că ar fi toxică pentru animale, dar și pentru copii. Iar dincolo de asta, atrage și ghinionul. Recomandat este ca planta să fie mutată des, ori ținută într-un loc întunecat sau izolat.

ADVERTISEMENT

Și cactusul, adorat de multe persoane poate fi un pericol pentru liniștea casei. Deși se îngrijește foarte ușor și nu are nevoie nici de apă și nici de condiții prea rafinate, principiile Feng Shui ne spun să stăm departe de el.

Superstițiile spun că această plantă atrage energiile negative. Tocmai din acest motiv, este recomandat să fie ținută în afara casei. De asemenea, pentru cei singuri, s-ar părea că un cactus în casă poate alunga posibilitatea de a avea o relație.

ADVERTISEMENT

Ce plante aduc însă norocul în casă? Specialiștii spun că o alegere foarte bună este celebrul palmier. Aceasta atrage prosperitatea, sănătatea, dar și pacea. La rândul său, pothosul este și el benefic și atrage energia pozitivă.

ADVERTISEMENT