Life

Planta care te scapă de muște și de insecte instant. Lidia Fecioru spune că e ”aur curat” și pentru organism

Planta care te scapă de muște și de insecte instant există, iar Lidia Fecioru spune că aceasta poate să facă minuni inclusiv pentru organism.
01.07.2024 | 07:03
Planta care te scapa de muste si de insecte instant Lidia Fecioru spune ca e aur curat si pentru organism
Planta care te scapă de muște și de insecte instant. Sursă foto: Facebook captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a vorbit despre planta care te scapă de muște, dar și de alte insecte instant. Aceasta este considerată ca fiind ”aur curat”, având în vedere că are o mulțime de beneficii și pentru organism.

Planta care te scapă de muște și de insecte instant

După cum știm prea bine, există o mulțime din plante care au beneficii uimitoare pentru organism. Unele contribuie la tratarea anumitor afecțiuni, iar altele ne pot relaxa, ori ne pot da o stare de bine.

ADVERTISEMENT

De asemenea, există plante despre care se spune că atrag norocul și prosperitatea în casă. Altele în schimb pot atrage ghinionul și totodată pot fi toxice pentru animalele de companie, dar și periculoase pentru copii.

Revenind la planta care te scapă de muște și de insecte instant, Lidia Fecioru o numește ”aur curat”. Știm prea bine că în perioada verii, insectele ne pot da mari bătăi de cap. Există însă trucuri care pot fi eficiente.

ADVERTISEMENT

Putem prepara numeroase soluții naturale care rezolvă problema. De asemenea, putem apela și la produse din comerț. Acestea pot fi însă uneori destul de costisitoare și chiar și toxice. Drept urmare, mai bine ne bazăm pe ceva mai natural.

Lidia Fecioru, spre exemplu, recomandă planta care te scapă de muște și de insecte instant. Este fix sezonul ei acum, astfel că poate fi găsită destul de ușor și totodată ne poate fi de ajutor în diferite situații.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru spune că e ”aur curat”

Este vorba despre crăiță. Conform bionergoterapeutului, această plantă e o comoară pentru sănătate. Nu e de mirare de ce Lidia Fecioru o numește ”aur curat”. Ea poate curăța ficatul și de asemenea, ajută la purificarea organismului eliminând metalele grele.

Planta este una aromată și poate fi adăugată în compot. Pe de altă parte, poate fi consumată și sub formă de ceai. Iar bonus, dincolo de beneficiile pe care le are pentru sănătate, ea ne scapă și de muște, furnici, țânțari, dar și alte insecte.

ADVERTISEMENT

De altfel planta e folosită și în diferite spray-uri împotriva insectelor. Și beneficiile ei nu se opresc doar aici. Crăițele pot fi utilizate și ca îngrășământ natural, iar efectul lor este unul cât se poate de vizibil.

„Acum este sezonul crăiţelor. Le putem pune la compot, pentru că au o aromă de nu vă vine să credeţi. Pe lângă aromă, este foarte bună pentru scăderea glicemiei, curăţă ficatul şi corpul de metale grele.

Ceaiul de crăiţe este aur curat. Se pune o floare, la un pahar de apă. Puteam usca floarea şi aşa să o avem pentru la iarnă. Puteam scăpa şi de furnici, dar şi de ţânţari sau muşte.

Totodată, această floare este şi un îngrășământ natural. Din uleiul de crăiţe se face şi spray-ul împotriva muştelor.”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, potrivit Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT