Life

Plantele care îți pun sănătatea pericol. Aruncă-le dacă le ai în casă!

Sunt anumite plante care ne pun în pericol sănătatea, conform Lidiei Fecioru. Acestea nu ar trebui ținute niciodată în casele noastre deoarece ne fac rău.
08.06.2022 | 13:03
Plantele care iti pun sanatatea pericol Aruncale daca le ai in casa
Plantele care îți pun sănătatea pericol. Foto: Colaj Fanatik / Pixabay
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a explicat care sunt plantele din casele noastre care ne-ar putea pune în pericol sănătatea. Unele sunt folosite de mulți români, fără să știe ce pericol ascund.

Care sunt plantele care ne pun în pericol sănătatea

Lidia Fecioru a transmis că anumite plante pe care le ținem în casă ne-ar putea face rău fără să știm.

ADVERTISEMENT

De exemplu, porumbarul nu ar trebui niciodată adus în casă, deoarece atrage durerea, având legătură cu suferința lui Iisus Hristos, care a avut o coroană din porumbar pe cap la răstignire.

„Să nu se aducă ramuri de porumbar, pentru că legenda spune că, coroana lui Iisus Hristos a fost făcută din porumbar. A adus atât de multă durere, iar ea şi acum aduce durere în casă.

ADVERTISEMENT

Se spune că, dacă îl aduci în casă, urmează să ai un deces în casă”, a explicat aceasta, la emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Laptele cucului nu ar trebui adus nici el în casă, deoarece poate produce depresie sau chiar boli fizice. De afară, însă, el poate fi benefic pentru copilași.

ADVERTISEMENT

Pe cât de frumoase sunt hortensiile, pe atât de nocive pot fi dacă le ținem în casă, a mai explicat Lidia Fecioru. Floarea atrage ghinionul în dragoste și cine o păstrează ar putea rămâne necăsătorit.

Orhideea, printre cele mai nocive plante

Limba soacrei îi face pe locuitorii casei să se certe între ei, iar plantele care cresc în jos atrag negativitatea și chiar decesul – la fel este cazul și pentru chiparos.

ADVERTISEMENT

„Deşi este un puternic purificator de aer, chiparosul era numit în antichitate şi arborele morţii”, a explicat Lidia Fecioru.

Orhideea este foarte frumoasă, dar nu ar trebui ținută în casă pentru că poate influența negativ gândurile celor care stau în prejma ei.

Feriga este poate cea mai periculoasă plantă pe care o putem avea în casă, deoarece ea ne poate pune viața în pericol. Este o plantă posesivă care atrage tot ce este bun în casă, inclusiv vlaga locuitorilor.

ADVERTISEMENT