Life

Plănuiește Dani Oțil să devină tată a doua oară? Răspunsul oferit la întrebarea unei telespectatoare

Dani Oțil este foarte vehement și susține că nu vrea să devină tată din nou. După ce a fost întrebat de o telespectatoare dacă plănuiește să aibă un al doilea copil, prezentatorul a dat un răspuns clar.
31.05.2022 | 20:07
Planuieste Dani Otil sa devina tata a doua oara Raspunsul oferit la intrebarea unei telespectatoare
Dani Oțil nu vrea un al doilea copil. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a fost foarte vehement atunci când a venit vorba despre a deveni din nou tată. Acesta a dezvăluit că nu vrea un al doilea copil.

Dani Oțil nu vrea un al doilea copil

Prezentatorul a dezvăluit în cadrul emisiunii din această dimineață că nu dorește un al doilea copil. Totul a venit după ce o telespectatoare a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 l-a întrebat pe soțul Gabrielei Prisăcariu dacă nu cumva își dorește doi copii.

ADVERTISEMENT

Aceasta era situația prezentată de telespectatoarea respectivă, care avea la rândul său doi prunci, mărturisind că este o situație foarte frumoasă.

Văzându-se în fața aceste întrebări, Dani Oțil a stat puțin pe gânduri înainte de a răspunde.  Acesta a precizat că nu își dorește un al doilea copil și că unul singur este mai mult decât de ajuns.

ADVERTISEMENT

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vreau să-mi imaginez ce pot face doi în casă”, a spus Dani Oțil.

De ce a făcut Dani Oțil un copil. Ce mărturisea prezentatorul

De altfel, prezentatorul a mai vorbit și în trecut despre apariția copiilor în sânul unei familii și a dezvăluit că era mereu presat de cei din jur pentru a deveni tată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Dani Oțil chiar a glumit în cadrul matinalului de la Antena 1 și a spus că a făcut un copil doar pentru a le închide gura celor care îl întrebau mereu când va deveni tată.

”Eu n-am făcut copil pentru că mi-am dorit copil, nu, nici soția. Dar ne-am săturat prin vacanțe să auzim aceeași treabă: ‘E, faceți voi un copil și o să vedeți voi’ ”.

ADVERTISEMENT

Mi-am făcut copil pentru cei care mă abuzau în scris și live cu asta: ‘Fă și tu un copil și o să vezi’ ”, a spus Dani Oțil, în emisiunea pe care o prezintă cu Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT