Planul anti - Gigi Becali. Ce vrea să facă Armata

Cornel Petrea a declarat că noua echipă a CSA-ului va fi controlată în totalitate de Armată. Comandatul vrea să evite riscul ca noua echipă să ajungă pe mâinile unui nou Gigi Becali, care să ia echipa.

"Tocmai pentru a demonstra că ne dorim transparenţă, am pornit de la ideea că acest proiect, cel puţin pentru Liga a 4 şi a 3-a, va fi susţinut din veniturile proprii ale CSA. Este clar că bugetele pentru Liga a 2-a sau Liga 1 sunt mult mai mari. Avem nişte proiecte, momentan le analizăm şi vedem care este cea mai bună soluţie. În plus, putem să primim sponsorizări, aşa cum procedăm şi la alte secţii din cadrul clubului, fiindcă legea ne permite acest lucru. În niciun caz nu vrem să repetăm greşelile trecutului!

Adică vrem ca, în permanenţă, indiferent de forma juridică de organizare a echipei de fotbal, că va fi o societate pe acţiuni sau altă variantă, CSA să aibă controlul secţiei de fotbal! Dar e vorba despre lucruri mai îndepărtate, acum obiectivul principal este să închegăm această echipă", a spus Petrea pentru Gazeta Sporturilor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933