Fotbal intern

Planul Astrei pentru a o împiedica pe FCSB să-l ia pe Constantin Budescu: ”Dorește prelungirea”

10.01.2021 | 23:52
Planul Astrei pentru a o impiedica pe FCSB sal ia pe Constantin Budescu Doreste prelungirea
ADVERTISEMENT

Starul echipei Astra, Cosntantin Budescu, a intrat în ultimele șase luni de contract, este dorit insistent de Gigi Becali la FCSB, dar giurgiuvenii vor să-i prelungească înțelegerea.

La finalul anului trecut, FANATIK a aflat că patronul roș-albaștrilor își dorește cu ardoare un ”mingicar” în echipa sa, iar o revenire a lui ”Budi” este văzută drept soluția ideală pentru a aduce un plus de fantezie în jocul formației lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Revenit în vara lui 2019 la Astra, Budescu a avut de înfruntat o perioadă dificilă pentru clubul patronat de Ioan Niculae. Neplătit o bună bucată de timp, el a recunoscut că se gândește la o plecare chiar în iarnă.

Dorit de FCSB, Constantin Budescu a primit o contraofertă de la Astra

Gigi Becali a anunțat că a discutat cu Constantin Budescu și că au stabilit detaliile revenirii la FCSB, dar Astra Giurgiu trage cu dinții să-și păstreze cel mai valoros fotbalist și negociază o prelungire a înțelegerii care expiră la finalul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

”I-am oferit lui Budi prelungirea contractului. Se pare că Budescu dorește prelungirea, noi ne dorim. E un jucător foarte important pentru noi. Are calități extraordinare, are și un spirit special, dă culoare acestui club. Sperăm să reușim să ajungem la un acord”, a declarat Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului giurgiuvean, la Digi Sport Special.

Mai mult, oficialul Astrei a transmis că și-ar dori ca Budescu chiar să-și încheie cariera la Astra și să rămână în club după ce se va retrage: ”El ar putea chiar să se retragă de la această echipă și să-i ia locul lui Dani Coman ca președinte”.

ADVERTISEMENT

”Decarul” Astrei Giurgiu nu ar spune ”nu” unei reverniri, mai ales că are o relaţie foarte bună cu patronul Gigi Becali. El a recunoscut că vorbeşte destul de des cu patronul de la FCSB şi spune că orice este posibil.

Constantin Budescu este plusul de fantezie pe care Gigi Becali îl vrea la echipa sa. Creativitatea din teren a mijlocaşului i-ar putea pune în valoare pe tinerii din atacul formaţiei roş-albastre, în special Coman şi Man, care ar putea creşte în valoare în vederea unor transferuri pe bani mulţi.

ADVERTISEMENT

Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2018-2019, atunci când a evoluat în 37 de partide, a marcat 13 goluri și a oferit 12 pase decisive. Mijlocașul s-a despărțit de gruparea roș-albastră în august 2019, atunci când a fost transferat la Al Shabab, pentru 2,5 milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,91 este cota pentru „PSFX”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT