Sport

Planul imobiliar colosal al lui Mitică Dragomir: „Mă apuc acum de 330 de apartamente”. Unde e „cartierul viitorului” și ce reacție a avut Gigi Becali

Mitică Dragomir a dezvăluit ce plan imobiliar colosal are de gând să pună în aplicare. Fostul șef de la LPF vrea să construiască 330 de apartament în „cartierul viitorului”.
25.05.2024 | 13:02
Planul imobiliar colosal al lui Mitica Dragomir Ma apuc acum de 330 de apartamente Unde e cartierul viitorului si ce reactie a avut Gigi Becali
Planul imobiliar colosal al lui Mitică Dragomir: „Mă apuc acum de 330 de apartamente”. Unde e „cartierul viitorului” și ce reacție a avut Gigi Becali. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a găsit „cartierul viitorului”, iar „Oracolul de la Bălcești” este gata să investească masiv. Fostul șef de la LPF a vrut să ia teren și de la Gigi Becali, însă patronul celor de la FCSB a avut o reacție surpriză când a auzit propunerea.

Planul imobiliar colosal al lui Mitică Dragomir: „Mă apuc acum de 330 de apartamente”. Unde e „cartierul viitorului” și ce reacție a avut Gigi Becali

Mitică Dragomir anunță că s-a aprobat construirea unei pasarele la bariera Patricani, care va ușura accesul în Capitală. „Oracolul de la Bălcești” susține că va da lovitura în imobiliare cu 330 de apartamente în zona respectivă.

ADVERTISEMENT

„Dacă în orașul ăsta există o construcție mai frumoasă și mai bine făcută decât cele construite de familia Dragomir să îmi zici ce vrei. Am pus gazon, arbuști și este o frumusețe. Am asfaltat tot, mai am două apartamente pe care nu aș vrea să le vând.

Sunt două apartamente cu piscină la etajul nouă și nu le-am vândut. Am avut clienți, dar nu le-am vândut și nici nu le vând. Vreau să văd dacă nepoții mei vor să le amenajeze, dacă nu le va vinde taică-su. Sunt în jur de un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Pe unul l-am vândut și l-am luat înapoi. I-am dat deja două apartamente nepotului cel mare și cel mic a vrut unul mare, că unul mare face cât două mici. Lângă el trebuie să îi dau lui frate-su. Mă apuc de 330 de apartamente într-o zonă în care va fi cel puțin 3.000 de euro metru.

S-a aprobat să se facă pasarela peste calea ferată și ajungi în 5 minute în centrul orașului, plus metroul care va fi la 10 pași de noi. Este premieră ce vă dau acum, la bariera de la Petricani se va face în șase luni de zile pasarelă”, a spus fostul șef de la LPF.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a vrut să cumpere de la Gigi Becali! Cum a reacționat patronul de la FCSB

„Sunt două bulevarde, unul de 16 metri, iar altul de 21 de metri. Va fi cel mai tare cartier din București pentru că are numai ieșiri. Au venit și banii de la Uniunea Europeană, 12 millioane de euro costă. Metroul va fi în viitorii doi, trei ani, dar pasarela în șase luni.

Investiția se ridică la 30 de milioane de euro. Gigi când a aflat că se face pasarela înainte să cumpăr, pentru că m-am dus să cumpăr în fața blocurilor mele. I-am mai cerut 5.000 de metri aici, a zis că îmi dă, dar îmi face o reducere și îmi dă cu 500 metru.

ADVERTISEMENT

«Păi, cum să îmi faci reducere că l-am luat cu 300. / Nu mai vând, construiesc eu. Fii atent peste o jumătate de an nu îl mai dau nici cu 1.000». Cred că nu îl mai dă nici cu 500, îți spun precis. I-a dat fotbalistului Tănase lângă mine, dar eu l-am luat pe cel mai bun.

Fac unul pentru high life și am luat aprobare pentru 12 etaje, am tot, tot. Unul îl fac high life cu piscine, iar două le fac mai micuțe până în 100.000. Fac apartamente mai mici, până în 100.000 un apartament și se va vinde în faza de construcție.

Când vine cineva și vede la mine un bloc la parter, cu o curte de 200 de metri și el are alți 200 de metri în apartament cade în freză. Nu mai zic de cele de sus, pentru că un penthouse are 750 de metri”, a încheiat Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, show live pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni.

PRETUL ULUITOR cu care VINDE Dumitru Dragomir un PENTHOUSE CU PISCINA!

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”