Fotbal intern

Planul inedit al lui Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, prin care să-l convingă pe Gigi Becali să mute echipa pe „Ghencea”

25.05.2020 | 14:06
Planul inedit al lui Gheorghe Mustata liderul galeriei FCSB prin care sal convinga pe Gigi Becali sa mute echipa pe Ghencea
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul galeiriei FCSB, are un plan inedit prin care să-l convingă pe Gigi Becali să mute echipa pe noul stadion din „Ghencea”.

Planul lui Gheorghe Mustață pentru a-l convinge pe Gigi Becali să mute FCSB-ul pe „Ghencea”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, are un plan inedit prin care vrea să-l convingă pe Gigi Becali să mute echipa în „Ghencea” și a dezvăluit cum are de gând să strângă minim 20.000 de oameni care să meargă în fața Palatului patronului „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Dacă în Liga noastră, a suporterilor, vom avea 20.000 sau 30.000 de membrii, dam imediat adunarea. Cerem autorizație de la Primărie și mergem toți la Palat.

Când domnul Gigi vede ce armată are în spate, atâtea inimi, mii de suporteri care-l susțin legal, sunt convins că o să vrea să joace în Ghencea. Pentru noi”, a spus Gheorghe Mustață pentru Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

„Când vom anunța cum se numește Asociația va fi explozie mondială!”

Gheorghe Mustață a continuat și este sigur pe reușita sa, în ceea ce privește Asociația Suporterilor pe care o va crea, care va fi inaugurată și de Helmuth Duckadam, oficialul FCSB-ului.

„Săptămâna aceasta vom anunța public toate detaliile referitoare la Asociația Suporterilor. Vom face, dacă ne permite legea, și o conferință de presă la care va fi prezent și domnul Duckadam, președintele de onoare.

ADVERTISEMENT

Vom mai aduce alături de noi și alte glorii, care, când vor vedea ce gânduri avem, vor dori să sprijine ideile noastre. Mai aveți puțin răbdare. Când vom anunța cum se numește Asociația va fi explozie mondială”, a mai spus Gheorghe Mustață.

„Vrem Rapid direct in Liga 1, fără baraj. Vrem sa jucam din nou cu Petrolul, UTA, Rapid, Universitatea Craiova. Să fie spectacol în tribune.

ADVERTISEMENT

Aşa creşte iar fotbalul. De la Dinamo vrem sa plece Negoiţă pe drumul lui şi acolo să ajungă un investitor puternic, aşa cum îl avem noi pe Gigi, a mai spus Mustaţă.

ADVERTISEMENT