Sport

Planul lui Dan Petrescu pentru FCSB – CFR Cluj: “Trei zile ne distrăm, trei ne antrenăm și câștigăm la Buzău”. Ce se întâmplă la ultima petrecere și când se reia pregătirea. Exclusiv

Jucătorii lui Dan Petrescu petrec trei zile și trei nopți după ce au câștigat al cincilea titul consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1 și vor reveni la antrenamente pe 18 mai.
17.05.2022 | 11:05
Planul lui Dan Petrescu pentru FCSB  CFR Cluj Trei zile ne distram trei ne antrenam si castigam la Buzau Ce se intampla la ultima petrecere si cand se reia pregatirea Exclusiv
CFR Cluj a ținut-o într-o petrecere continuă de când a câștigat matematic titlul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui CFR Cluj au declanșat fiesta în Gruia și au petrecut până dimineața înjurând Steaua, spre nemulțumirilea liderului Peluzei Nord, Gheorghe Mustață.

CFR Cluj petrece trei zile și trei nopți! Au sărbătorit la un restaurant până la 6 dimineața

Deși Clujul mai are un meci împotriva celor de la FCSB la Buzău, jucătorii lui CFR se bucură din plin de ultimul trofeu câștigat.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, petrecerea de titlu a ținut până la șase dimineața la un restaturant din Cluj, iar „feroviarii” încă nu au revenit la antrenamente.

Sărbătoarea a continuat și luni, 16 mai, într-un cadru mai restrâns, iar marți, 17 mai, se anunță din nou o petrecere, însă de această dată jucătorii vor fi însoțiți de familii și de partenerii clubului.

ADVERTISEMENT

Când revine CFR Cluj la antrenamente pentru meciul cu FCSB

FANATIK a aflat că Dan Petrescu le-a dat liber jucătorilor până miercuri 18 mai, ora 16:00, când noua campioană va face primul antrenament.

Chiar dacă meciul de la Buzău nu mai are nicio miză, partida va suscita cu siguranță orgoliile celor 22 de jucători, iar FCSB va dori să demonstreze că îi poate învinge din nou pe ardeleni  și astfel să demonstreze că au câștigat nemeritat titlul.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, CFR-ul va avea cel mult cinci antrenamente înainte de meciul cu FCSB, care se va juca duminică, 22 mai, de la ora 20:30.

Ce a spus Dan Petrescu după ce a câștigat al cincilea titlu consecutiv

Dan Petrescu se gândea deja după meciul cu Craiova la partida de la Buzău, mai ales că nu vrea să fie din nou învins de FCSB, chiar dacă jucătorii săi abia așteaptă vacanță: „În următoarele 2-3 zile va fi plin de petreceri, dar vom merge să câştigăm meciul. Nu voi merge la Buzău în vacanţă în niciun caz. Dar nu ştiu când ne vom mai antrena. Două sau trei zile va fi greu să facem antrenament.

ADVERTISEMENT

Am mai făcut asta cu FCSB. Ne-a bătut cu 1-0 în ultima etapă. Şi am fost foarte supărat. Nu îmi place să pierd. Nu pot să îmi iau acest efect al meu. Este cel mai frumos titlu, ultimul este mereu cel mai frumos. O să avem trei zile de poze, de petreceri”, a spus antrenorul după victoria cu 2-1 în fața Universității Craiova, care le-a adus matematic titlul.

Jucătorii lui CFR Cluj au petrecut înjurând Steaua

Fotbaliștii lui CFR Cluj s-au dezlănțuit la petrecerea de titlu, iar una dintre scandările preferate a fost „Cine ține cu Steaua / Să-i ***** familia!”, imortalizată chiar printr-un video care s-a viralizat pe internet.

Pe lângă faptul că Dan Petrescu a jucat la Steaua timp de 14 ani, CFR Cluj mai are în componență nu mai puțin de patru jucători care au evoluat pentru echipa lui Gigi Becali: Alexandru Chipciu, Cristi Manea, Cristi Bălgrădean și Sergiu Buș.

  • 3 zile libere au avut jucătorii lui CFR Cluj meciul cu Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT
Tags: