Fotbal international

Planul lui Florentino Perez pentru readucerea lui Zinedine Zidane la Real Madrid! Ce s-a întâmplat după umilinţa cu Ajax

06.03.2019 | 16:56
Planul lui Florentino Perez pentru readucerea lui Zinedine Zidane la Real Madrid Ce sa intamplat dupa umilinta cu Ajax
ADVERTISEMENT

Florentino Perez vrea să-l readucă pe Zinedine Zidane la Real Madrid şi preşedintele madrilenilor a început să-şi pună planul în aplicare. Campioana Europei a fost eliminată de Ajax Amsterdam în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar Santiago Solari va pleca la finalul sezonului.

Florentino Perez l-a sunat pe Zinedine Zidane ca să revină la Real Madrid

Florentino Perez nu a digerat prea uşor eliminarea lui Real Madrid din Liga Campionilor şi vrea să-l aducă pe Zinedine Zidane la echipă. Conform jurnaliştilor de la Jugones, o emisiune TV de pe canalul La Sexta, preşedintele madrilenilor l-a sunat pe antrenorul francez şi a încercat să-l convingă să vină la echipă din vară. Spaniolii anunţă că Zizou este dispus să se întoarcă pe “Santiago Bernabeu” după ce Florentino Perez i-ar fi promis că se vor face transferuri şi va începe reconstrucţia echipei.

ADVERTISEMENT

Preşedintele lui Real Madrid îşi dorea ca Zinedine Zidane să vină la echipă imediat, însă antrenorul de 46 de ani a refuzat această alternativă. În cazul în care negocierile dintre cele două părţi va pica, Florentino Perez are şi o alternativă de rezervă. Jose Mourinho este al doilea tehnician de pe lista madrilenilor, iar portughezul nu ar declina o ofertă din partea echipei de pe “Santiago Bernabeu”. Ramon Calderon, fost preşedinte al Realului, a susţinut că şi “The Special One” a fost sunat deja ca să-i preia pe madrileni.

Planul lui Florentino Perez pentru readucerea lui Zinedine Zidane la Real Madrid. Ce decizie a luat după umilinţa cu Ajax
Planul lui Florentino Perez pentru readucerea lui Zinedine Zidane la Real Madrid. Ce decizie a luat după umilinţa cu Ajax

Motivul pentru care Zinedine Zidane şi-a dat demisia de la Real Madrid

Pe 31 mai 2018, Zinedine Zidane şi-a anunţat demisia de la Real Madrid, la doar câteva zile distanţă după ce câştigase al treilea trofeu consecutiv în Liga Campionilor. Recent, Ramon Calderon a dezvăluit care a fost motivul care a stat în spatele deciziei antrenorului francez.

ADVERTISEMENT

“Zidane a insistat să-l păstreze pe Cristiano şi să-l vândă pe Bale, iar preşedintele a făcut complet invers. Zidane mai voia să aducă anumiţi jucători şi să vândă alţii, în afara lui Bale, însă nu a primit ce şi-a dorit, aşa că a decis să plece”, a declarat Ramon Calderon.