Fotbal intern

Planul lui Florin Bratu la Dinamo: “Veţi vedea transferuri”

26.05.2018 | 16:46
Planul lui Florin Bratu la Dinamo Veti vedea transferuri

Planul lui Florin Bratu la Dinamo din sezonul următor. Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare spune că vor mai veni jucători în “haită” pentru a întări echipa în vederea calificării în play-off.

Bratu a prefaţat şi confruntarea cu echipa antrenată de Rică Neaga: “Pentru sezonul viitor veţi vedea şi jucători tineri, veţi vedea şi transferuri, veţi vedea şi jucători pe care m-am bazat acum, la Dinamo, de când am venit. Eu zic că vom face o echipă competitivă, cu foame de rezultate, harnică, asta îmi doresc.

Planul lui Florin Bratu la Dinamo:

Trebuie să ne luptăm (n.r. – cu echipele aflate acum în play-off), nu avem încotro şi facem tot posibilul, atât eu cât şi jucătorii, ca să facem lucruri foarte interesante şi să surprindem în sezonul viitor. Avem multe de demonstrat în sezonul viitor, trebuie să facem la fel de frumoase şi de bune jocuri, cum le-am făcut acum, în play-out.

Noi am putea să ne punem probleme, dar sper ca jucătorii să rămână la fel de concentraţi, mai sunt două meciuri, mai sunt şase puncte în joc. Întâlnim un adversar periculos, Timişoara, care are mare nevoi de puncte, dar spun că suntem pregătiţi din toate punctele de vedere ca să-i înfruntăm luni seară. Este puţin mai greu să-i ţin pe jucători motivaţi, pentru că se apropie şi vacanţa, dar ei au înţeles că lucrul acesta trebuie să-l ducem până la sfârşit şi fiecare meci este o experienţă pentru noi, să ne dăm seama la ce nivel suntem, să ne dăm seama cât de mult am crescut şi să formăm un nucleu de bază pentru sezonul viitor.

“Nu vor mai fi debuturi”

A fost un mixt între jucători cu experienţă şi cei tineri, care a ieşit pentru că eu am avut foarte mare încredere şi în jucătorii tineri, au fost campioni naţionali cu mine la under 19, sezonul trecut, le ştiu capacitatea, potenţialul şi nu am ezitat nicio clipă să-i arunc în luptă. Au calitate fotbalistică, au trăit într-un spirit dinamovist aici, în curte şi erau toate premisele ca ei să poată profita de şasa pe care au avut-o. Nu vor mai fi debuturi, cei pe care i-aţi văzut erau şi pe lista aceea care puteau juca. Nu poate juca oricine, este o listă care se dă la început de sezon”, a spus Florin Bratu.

În această etapă din play-out, FC Dinamo Bucureşti va juca în deplasare, cu ACS Politehnica Timişoara. Meciul va avea loc de la ora 20:45 şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Planul lui Florin Bratu la Dinamo
Planul lui Florin Bratu la Dinamo
Tags: