Fotbal intern

Planul lui Gigi Becali pentru redresarea economiei României: „Trebuie injectate 30-40 de miliarde de euro” + “Bine că şi-a dat ministrul demisia”

26.03.2020 | 12:33
Planul lui Gigi Becali pentru redresarea economiei Romaniei Trebuie injectate 3040 de miliarde de euro  Bine ca sia dat ministrul demisia
ADVERTISEMENT

Gigi Becali are un plan pentru redresarea economiei României care va fi foarte afectată din cauza pandemiei de coronavirus. Patronul FCSB-ului crede că este nevoie de o investiție de 30-40 de milioane de euro în economie pentru ca România să facă față unei posibile recesiuni.

Planul lui Gigi Becali pentru redresarea economiei României

Gigi Becali are un plan pentru redresarea economiei României și nu a ezitat să atace Guvernul României, despre care spune că nu a făcut nimic pentru medici și pentru pacienți.

ADVERTISEMENT

„Vin oamenii care au meserii să construim țara, dar pentru asta trebuie injectate 30-40 de milioane în economie. Tot ce vedeți în spațiul public e cam 2% din ce fac eu, eu nici pe astea nu le-aș spune, dar presa mă întreabă.

Acum am primit de la spitalul din Buzău că au nevoie de măști, la fel am primit și de la spitalul din Rădăuți. De-aia sunt intrigat, cum se poate ca doctorii să n-aibă măști.

ADVERTISEMENT

Ce face Guvernul ăsta? Foarte bine că ministrul și-a dat demisia, nici atât lucru nu a putut să facă, să aibă grijă de doctori. Eu nu am nevoie să mă mai laud cu alte lucruri. Dacă oamenii văd că eu fac donații, fac și ei la fel”.

„Rotaru nu se compară la nimic cu mine!”

Gigi Becali l-a contrat și pe Mihai Rotaru, despre care spune că nu se măsoară la nimic cu el: Dacă mi-aș schimba fața și numele, aș face-o acum în următoarea secundă. Nu mai vreau celebritate că mă duce la păcat.

ADVERTISEMENT

Aveam niște gânduri cu Rotaru, am păcătuit și m-am dus să mă spovedesc. Mi-am adus aminte de el și nu se măsoară Rotaru la nimic cu mine, ce am făcut eu în fotbalul românesc și ce am eu acum…nu se compară nimeni cu mine.

Am salvat oameni de la moarte, care sufereau de hepatita C, dar nu mai vreau să mă laud”.