Fotbal intern

Planul lui Mihai Rotaru pentru a-i ține pe jucători în casă: „Amendă 10.000 de euro, după o dublăm!”

18.07.2020 | 21:20
Planul lui Mihai Rotaru pentru ai tine pe jucatori in casa Amenda 10000 de euro dupa o dublam
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit despre situația de la Cluj și consideră că trebuie să se amâne partida cu FC Botoșani.

Totodată, Mihai Rotaru propune și amânarea finalei Cupei României, pentru ca FCSB-ul să mai fie motivată în partida cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a specificat că nu cere înghețarea campionatului, însă cere și o testare concomitentă a jucătorilor. Acesta are și un plan prin care să-i țină pe jucători în case.

Propunerea lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a vorbit despre propunerea pe care o face pentru fotbalul românesc și a venit și cu o propunere care să fie respectată de jucătorii echipelor.

ADVERTISEMENT

„Noi nu cerem înghețarea campionatului, ci meciurile din etapa asta, plus o retestare a tuturor echipelor concomitent, ca să începem de la un moment zero.

Și noi avem emoții mari, pentru că nu mai sunt focare, ci transmitere comunitară. După mine, luni ar trebui să se facă toată testarea pentru toți jucătorii.

ADVERTISEMENT

Cred că o testare la 14 zile sau 7 zile, dar lumea cred că a devenit mult mai conștientă de situația în care ne aflăm. Cine vine infectat să primească o amendă de 10.000 de euro, a doua oară o dublăm”, a mai spus Mihai Rotaru la TV DigiSport.

„Se poate împinge finala Cupei României la o altă dată!”

„Se poate și împinge finala Cupei României în altă dată, fără să-i acuzăm cumva, dar dacă ar câștiga finala nu vor mai avea motive pentru care să joace tare cu CFR-ul, iar CFR-ul ar avea două meciuri ușoare.

ADVERTISEMENT

Noi cerem să se amâne finala Cupei României, peste tot în lume cupa se joacă după ultima etapă, așa credem noi pentru integritatea campionatului. Interesul pentru competiție riscă să scadă dacă FCSB-ul bate în finală și joacă după cu CFR Cluj.

Gigi Becali mi l-a furat pe Andrei Vlad, pentru că noi nu ne gândeam niciodată să-l vindem pe el sub două milioane de euro, dar așa a fost să fie. Aia a fost politica noastră să jucăm cu tinerii, nu am dat meciul nimănui”, a mai spus Mihai Rotaru.

Anamaria Prodan contestă ideea lui Mihai Rotaru

Anamaria Prodan contestă planul lui Mihai Rotaru, pe care îl consideră de nerealizat: „O mare parte din jucătorii mei m-au sunat și m-au întrebat dacă se poate amenda un jucător cu 10.000 de euro cum a spus domnul Rotaru. E o nebunie să facem poliție.

E o nebunie, nu are cum să facă așa ceva, i-am liniștit și pe jucătorii mei. Nu consider că soluția e să se oprească campionatul, dar sunt jucători cărora le nasc nevestele și riscă să-și infecteze copiii. Nu putem să arătăm cu degetul pentru a-l găsi pe vinovat”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – U Craiova: 2,12 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: