Fotbal intern

Planul lui Mircea Rednic la Dinamo. “Va da afară cel puţin zece jucători!”

14.10.2018 | 13:27
Planul lui Mircea Rednic la Dinamo Va da afara cel putin zece jucatori

Ianis Zicu a dezvăluit care este planul lui Mircea Rednic la Dinamo Bucureşti. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a revenit pe banca tehnică a “câinilor”, după ce Ionuţ Negoiţă a decis să îl dea afară pe Claudiu Niculescu, iar “Puriul” va face revoluţie în lotul formaţiei din “Ştefan cel Mare”.

În momentul în care Mircea Rednic a negociat contractul cu Ionuţ Negoiţă, tehnicianul care a pregătit-o ultima dată pe Al Faisaly, i-a cerut finanţatorului din “Ştefan cel Mare” să îl lase să deţină controlul total la echipa “câinilor”, iar în iarnă “Puriul” e aşteptat să facă o curăţenie generală în lotul lui Dinamo.

Ce planuri are Mircea Rednic la Dinamo

Ianis Zicu, fostul atacant al lui Dinamo, a dezvăluit ce strategie o să aibă Mircea Rednic în pauza competiţională din iarnă. Acesta este sigur că “Puriul” o să facă schimbări majore în lotul echipei din “Ştefan cel Mare” şi că va da afară cel puţin 10 fotbalişti în perioada de mercato.

“Vă spun eu! Domnul Rednic va merge până în iarnă cu lotul pe care îl are, apoi va da afară cel puţin zece jucători. Fiind un antrenor cu experienţă, va evalua lotul şi îşi va asuma totul din iarnă încolo”, a spus Ianis Zicu la o emisiune de sport.

6 înfrângeri are Dinamo în primele 11 etape

După 11 etape jucate în Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, FC Dinamo Bucureşti se află pe poziţia a 12-a în Clasament. Gruparea din “Ştefan cel Mare” a adunat 11 puncte, după ce a bifat 3 victorii, 2 egaluri şi şase înfrângeri. În spatele “câinilor” se mai află Hermannstadt, 8 puncte, şi FC Voluntari, 5 puncte. În runda a 12-a din Liga 1 Betano, Dinamo va primi vizita formaţiei Dunărea Călăraşi, luni, 22 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul din “Ştefan cel Mare”.

  • 11 puncte a adunat Dinamo în primele 11 etape jucate din sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano