Sport

Planul lui PSG după ce Kylian Mbappe a ratat penalty-ul de la Bucureşti. Ce se întâmplă în Franţa

Kylian Mbappe ar putea rămâne la PSG. Francezii bagă adânc mâna în buzunar pentru a-l convinge să semneze prelungirea contractului.
30.06.2021 | 15:54
Planul lui PSG dupa ce Kylian Mbappe a ratat penaltyul de la Bucuresti Ce se intampla in Franta
ADVERTISEMENT

Chiar dacă evoluțiile sale la Campionatul European au fost sub așteptări și chiar a ratat penalty-ul decisiv în optimi, PSG nici nu concepe să renunțe la Kylian Mbappe. Ba chiar îi va oferi un salariu uriaș pentru a-l convinge să rămână pe „Parc de Princes”.

Potrivit Sport.es, nu mai puțin de 50 de milioane de euro pe sezon – dublu față de actuala înțelegere, care expiră în această vară – ar urma să încaseze starul francez dacă va accepta să-și pună semnătura pe noul contract.

ADVERTISEMENT

În plus, reprezentanții clubului au anunțat recent că înțelegerea lui Ethan Mbappe a fost prelungită până în 2024. Spre deosebire de fratele său mai mare, acesta a evoluat până acum doar la grupele de copii și juniori, pe postul de mijlocaș central.

Mbappe ar putea rămâne la PSG. Salariul uriaș cu care francezii încearcă să-l deturneze din drumul spre Real Madrid

Nu trebuie să iau repede o decizia. Trebuie să fiu atent, să iau decizia corectă, ceea ce este dificil. Vreau să-mi ofer toate șansele pentru a lua hotărârea optimă.

ADVERTISEMENT

Eu sunt la un club la care mă simt eu, la care mă simt bine, însă este cel mai bun loc pentru mine? Nu am răspunsul încă. Știu că proiectul suferă schimbări în funcție de prezența sau plecarea mea.

Cei de la PSG mă înțeleg. Dacă vrei să fii jucător mare, trebuie să știi și în afara terenului cum să faci lucrurile corect și curat”, a declarat recent Kylian Mbappe, încercând să păstreze misterul asupra viitorului său.

ADVERTISEMENT

Șeicii de la PSG sunt dispuși să bage, însă, adânc mâna în buzunar pentru a-l deturna din drumul spre Real Madrid. Prin urmare, i-au propus un salariu stagional de 50 de milioane de euro, dublu față de cel pe care îl încasează conform actualei înțelegeri.

Prima reacție după ratarea penalty-ului de la București: „Îmi pare rău”

În ciuda așteptărilor, Kylian Mbappe nu a avut un parcurs strălucit la această ediție a Campionatului European. Ba chiar a ratat incredibil penalty-ul decisiv în optimi, năruind, practic, visul francezilor de a lupta pentru trofeu.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău pentru acest penalty. Am vrut să-mi ajut echipa, dar am eșuat. Îmi va fi greu să mai dorm acum, dar asta face parte din riscurile sportului pe care îl iubim atât de mult.

Știu că fanii sunt dezamăgiți, dar vreau să le mulțumesc pentru că ne-au susținut și pentru că au crezut în noi. Trebuie să revenim mai puternici, asta contează acum“, a scris starul lui PSG pe Twitter, imediat după fluierul final al meciului de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT