Planul lui Marius Şumudică! Îl vrea pe Săpunaru la viitoarea echipă!

Campionatul Ligii 1 s-a încheiat, din actualul sezon nu a mai rămas, în cazul echipei sale, Astra Giurgiu, decât finala Cupei României, şi Marius Şumudică încearcă să-şi găsească o înţelegere pentru anul următor.

"Nu exclud nici să antrenez în continuare în România, dar am mai multe oferte de afară şi aş prefera să dau curs uneia dintre acestea. Totuşi, dacă ar fi un proiect serios în ţară, nu aş zice nu", spunea recent tehnicianul fostei campioane, care se arăta sigur pe el în legătură cu găsirea unui angajament, afirmând că în ultimii 9 ani nu a stat acasă decât o lună.

FANATIK.RO a aflat că Şumudică ar dori să ajungă la CS U Craiova, unde chiar se pun bazele unui proiect foarte serios, pe lângă stadionul urltra-modern urmând să fie construită în Bănie şi o echipă care să atace titlul în sezonul care urmează. Antrenorul mai are şi un atu extrem de important în mânecă, şi anume o posibilă mutare, împreună cu el, la viitoarea echipă, şi a căpitanului Cristi Săpunaru, un jucător de care orice grupare ar avea nevoie.

Declaraţiile oficiale spun altceva, dar Şumudică are "şcoala vieţii", aşa cum el însuşi recunoştea recent, şi poate oricând ca una să spună şi alta să facă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Nu sunt eu omul să mă autopropun la o echipă. În momentul de faţă, toate formaţiile de top din Liga 1 au antrenor, şi nici n-ar fi corect să încep vreo negociere", a mai spus acum câteva zile tehnicianul Astrei.

În acest caz, Şumudică chiar are, în bună măsură, dreptate, pentru că după despărţirea de Gigi Mulţescu, Craiova este aproape de a avea un antrenor nou. Este vorba despre italianul Devis Mangia, aşa cum tot FANATIK.RO a anunţat, recent, în exclusivitate, confirmat de posibilul secund, Paul Codrea (detalii aici) şi de preşedintele Marcel Popescu...

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775