Fotbal intern

Planul nebun al lui Gigi Becali cu Ianis Hagi ca FCSB să ia titlul: „O să-l rog ceva”

15.04.2019 | 00:09
Planul nebun al lui Gigi Becali cu Ianis Hagi ca FCSB sa ia titlul O sal rog ceva

Gigi Becali își pune toate speranțele în câștigarea titlului pentru prima dată în ultimii patru ani în Viitorul și U Craiova. Patronul de la FCSB crede că lupta dintre cele două pentru locul 3 o poate ajuta indirect pe FCSB. 

Planul nebun al lui Gigi Becali cu Ianis Hagi

Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi și Ianis Hagi. Patronul FCSB îl consideră pe managerul de la Viitorul cel mai bun antrenor din fotbalul românesc la ora actuală, iar pe fiul său un jucător de mare clasă, care poate fi vândut cu 50 de milioane de euro. Mai mult, Becali îi transmite lui Ianis că dorește să danseze împreună cu el pampoarea în cazul în care Viitorul o va încurca pe CFR Cluj. Ianis Hagi și colegii săi au apelat deseori la acest dans în vestiar după victorii importante obținute de Viitorul.

„Singurul care e mare antrenor în România e Hagi. El joacă fotbal, pasează. Nu știu cum face. Acum zic și eu că Ianis va fi mare fotbalist, după ce am văzut meciul de aseară, ce execuție. M-am convins. O să-l rog pe Ianis, dacă face un rezultat bun cu CFR, să jucăm pamporea împreună. Mi-e drag de el. L-am văzut mereu când face dansul acela în vestiar. Nu poți să-l iei pe Ianis. Când dă așa gol, nu mai ai cum să-l iei. Dacă ar juca la mine, 50 de milioane de euro aș cere pe el” – a spus Gigi Becali la Digisport.