Fotbal intern

Planul Peluzei Roş-Albastre! Ce vor să facă pentru Sepsi – FCSB

SEPSI - FCSB este meciul etapei, iar gazdele au vrut să le facă o primire frumoasă fanilor din peluza Roş-Albastră, care şi-au anunţat prezenţa la Braşov. Totuşi, oficialii nou-promovatei au...
30.09.2017 | 10:30
Planul Peluzei RosAlbastre Ce vor sa faca pentru Sepsi  FCSB

SEPSI – FCSB este meciul etapei, iar gazdele au vrut să le facă o primire frumoasă fanilor din peluza Roş-Albastră, care şi-au anunţat prezenţa la Braşov. Totuşi, oficialii nou-promovatei au renunţat la ideea de a le oferi acestora un mic cadou, iar suporterii vor să ia cu asalt stadionul, înarmaţi cu steagurile României.

Aşa au cerut fanii pe paginile de internet, să fie înlocuite steagurie de culoare roş-albastră cu cel al României, având în vedere comunitatea din care face parte nou-promovata şi scandalurile de discriminare care au avut loc în ultima vreme în centrul ţării noastre. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Surpriza fanilor la Sepsi – FCSB

“Duminică mergem cu toţii la Braşov! Cine doreşte să vina cu noi e rugat să lase un mesaj pe privat. Tricolorul să NU lipsească! Vom pleca de la Bucureşti, dar am primit o mulţime de mesaje şi de la susţinători ai Stelei din Braşov care vor veni la meci. Fiecare dintre noi va intra pe stadion cu un steag al României. Nu provocăm pe nimeni, nu ne dorim să existe niciun fel de incidente. Vom fi paşnici pe toată durata meciului şi vom face tot ce se poate pentru a exista un spectacol şi în tribune”, este mesajul postat de fanii celor de la FCSB.

Partida Sepsi – FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Cum s-a renunţat la kurtos: “Ne-am gândit că ar fi un gest frumos să oferim acest kurtos kalacs, de peste 15 metri, suporterilor echipei Steaua Bucureşti care o să vină duminică la Braşov. OSK o să aibă un meci extrem de interesant, la care acum 3-4 ani nimeni nu s-ar fi gândit că ar putea avea loc. Ca să simtă că noi suntem ospitalieri (…) În urmă cu o lună, o lună şi jumătate, când am fost într-o deplasare într-o localitate, suporterii noştri au fost nevoiţi să bea apă de 26 sau 27 de grade la 3 lei paharul şi atunci am spus că noi vom încerca de acum înainte să fim ospitalieri cu toţi suporterii care vin la Braşov şi după aia la Sfântu Gheorghe, când vom juca meciurile pe stadionul nostru (…) Fotbalul nu este pentru conducători, e pentru suporteri. Conducătorii se mai schimbă, dar suporterii rămân fideli echipei până la moarte.

Pentru organizarea acţiunii printre altele este nevoie de obţinerea unor autorizaţii de sănătate publică şi de siguranţa alimentelor, analize de laborator, ne-au informat reprezentanţii autorităţilor competente. Prin urmare, din cauza timpului scurt rămas până la începerea partidei, ne aflăm în imposibilitatea de a obţine aceste documente.

Regretăm această situaţie, intenţia iniţială a fost de a exprima un gest de ospitalitate şi sperăm că aşa va fi perceput”, a declarat finanţatorul principal al Sepsi OSK, Dioszegi Laszlo.

Tags: