Fotbal international

Planul prin care Sergio Ramos vrea cel mai mare salariu de la Real Madrid. Îi forţează mâna lui Florentino Perez cu o ofertă fabuloasă din China

24.07.2020 | 14:03
Planul prin care Sergio Ramos vrea cel mai mare salariu de la Real Madrid Ii forteaza mana lui Florentino Perez cu o oferta fabuloasa din China
ADVERTISEMENT

Real Madrid a câştigat La Liga după ce timp de trei ani rivala Barcelona a dominat competiţia internă. Echipa lui Zinedine Zidane a avut un parcurs de metronom după reluarea competiţiei şi a reuşit un succes detaşat, indiscutabil, chiar dacă au existat şi discuţii legate de unele arbitraje.

Evident, a mai rămas pentru madrileni de jucat un meci extrem de important, returul optimilor de finală cu Manchester City, un test foarte dificil, pentru că începe de la scorul de 2-1 pentru englezi, în urma victoriei de pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

După care va urma o scurtă vacanţă pentru jucătorii care vor continua şi sezonul viitor la Real Madrid, timp în care conducerea clubului va încerca să perfecteze unele operaţiuni de transfer, dar nu foarte spectaculoase, după cum a avertizat preşedintele Florentino Perez, ca urmare a crizei provocate de COVID 19.

Sergio Ramos forţează pe Real Madrid să îi mărească salariul

Printre jucătorii cheie care reprezintă nume certe pentru Zinedine Zidane este şi căpitanul echipei, puternicul fundaş central Sergio Ramos, care însă mai are doar un an de contract.

ADVERTISEMENT

La 34 de ani, Sergio Ramos a arătat în sezonul recent încheiat o vitalitate extraordinară şi aportul său a fost uriaş la câştigarea titlului, pentru că nu şi-a făcut treaba doar în careul propriu, ci a şi marcat multe goluri, inclusiv din lovituri de la 11 metri.

Un club din China i-ar oferi 400.000 de euro pe săptămână

Florentino Perez se vede însă pus într-o situaţie extrem de dificilă. Jucătorul l-a informat că are o fabuloasă ofertă de 400.000 de euro pe săptămână de la un club din Superliga chineză, fără a preciza de cine este vorba, dar că el ar vrea să continue la Real, dacă i s-ar mări salariul la 350.000 de euro săptămânal.

ADVERTISEMENT

Momentan, Sergio Ramos are un salariu de 250.000 de euro săptămânal, vârful fiind atins de galezul Gareth Bale, care în şapte zile ia 300.000 de euro. Dacă ar accepta, Perez ar trebui să îi mai dea lui Ramos o sută de mii de euro pe lună în plus, anual acesta urmând a câştiga aproape 17 milioane euro.

La fel a procedat în 2015 cu o ofertă de la Manchester United

Presa iberică şi o bună parte dintre fani cred că oferta din China este, de fapt, doar un pretext din partea lui Sergio Ramos de a obţine o mărire de salariu consistentă din partea lui Florentino Perez.

ADVERTISEMENT

Nu se uită că fundaşul lui Real a procedat identic în 2015, doar că atunci ar fi fost ofertat de Manchester United şi nu de un club din China. Tot aşa, Ramos a condiţionat atunci rămânerea pe Bernabeu de mărirea salariului, ceea ce s-a şi întâmplat.

ADVERTISEMENT
Tags: