Fotbal intern

Planul prin care suporterii lui Dinamo pot să scape de Cortacero săptămâna viitoare. Exclusiv

21.11.2020 | 16:39
Planul prin care suporterii lui Dinamo pot sa scape de Cortacero saptamana viitoare Exclusiv
ADVERTISEMENT

Nuevo Dinamo dă semne de viață pe teren, dar este în moarte clinică din punct de vedere financiar. Așa că fanii au încercat să găsească modalități prin care clubul să scape de Pablo Cortacero, care de când l-a preluat cu 1 leu, care nici ăla nu a mai fost achitat către Negoiță, n-a virat niciun ban în conturi!

Jucătorii sunt disperați pentru că se tem că nu știu cine le este patron, nu știu nici dacă își vor mai lua vreodată salariile având în vedere că se vorbește în vestiar chiar și despre cuvântul faliment. Dar încă odată cei care conduc Program DDB au un plan bine stabilit pentru a scăpa de Pablo Cortacero și oamenii pe care acesta i-a adus la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, fanii din Program DDB și-au cerut o parte din banii, 100.000 de euro, cu care au împrumutat Dinamo în vară și data limită la care trebuiau să fie achitați acești bani de către club a fost 1 noiembrie. Suporterii au fost amânați și le-au cerut clar spaniolilor că dacă nu pot să-i dea înapoi să le dea acțiuni.

Planul suporterilor dinamoviști: vor să devină acționari majoritari!

Fanii mai au pregătiți încă 200.000 de euro cu care clubul ar reuși să respecte fair-play-ul financiar până pe 30 noiembrie și să nu fie amendată de FRF și nici să piardă 6 puncte din 9 acumulate în prezent în Liga 1! Pentru că datoriile pe care Dinamo trebuie să le plătească pentru a nu fi amendată se învârt în jurul sumei de 150.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Astfel, se ajunge la suma de 300.000 de euro și fanii vor în schimbul banilor încă 30% din acțiunile clubului! Astfel, cu cele 20,6% acțiuni pe care Asociația Peluza Cătălin Hîldan le are în prezent ar ajunge la 50,6% din acțiuni și ar deveni acționari majoritari!

“E normal că dacă suporterii împrumută acum clubul cu 300.000 de euro să ceară 30% din acțiuni”

”Cortacero a preluat 72% din acțiuni împrumutând clubul cu 600.000 de euro. E normal că dacă suporterii împrumută acum clubul cu 300.000 de euro să ceară 30% din acțiuni având în vedere că spaniolii n-au mai adus niciun ban și clubul se îndreaptă spre colaps financiar.

ADVERTISEMENT

Dar dacă Cortacero și ai lui nu vor aduce bani și-i vor refuza și pe suporteri este clar că este un plan bine pus la punct ca să falimenteze clubul”, a mărturisit unul dintre oamenii din club pentru FANATIK.

Astfel, săptămâna viitoare poate fi decisivă pentru viitorul clubului din Ștefan cel Mare. Dacă reușesc să preia clubul, suporterii au și un plan de a-l salva de la faliment.

ADVERTISEMENT

”Cred că singurul aspect credibil în toată această ecuație la Dinamo e DDB-ul, suporterii”

De când au venit la Dinamo, spaniolii au încercat să-i înlăture pe fanii din Program DDB din viața clubului deși declarativ spuneau altceva. Prima dată când a ajuns în România, Pablo Cortacero nu și-a făcut și timp să discute cu liderii DDB.

Ulterior, nu le-a mai dat ok-ul nici pentru al treilea echipament al clubului deși au existat promisiuni în acest sens și schimburi de e-mailuri între cele două părți. De asemenea, nici numele “Doar Dinamo București” de pe tricourile jucătorilor nu a mai existat în acest sezon, motivul oficial fiind că păstrează acele locuri pentru potențiali sponsori.

”Cred că singurul aspect credibil în toată această ecuație la Dinamo e DDB-ul, sunt suporterii, care efectiv au promis, au ajutat imediat, încearcă să ajute în continuare, deși sunt total dați la o parte chiar dacă încearcă să spună unii și alții să spună că sunt alături de noi, pentru ei am jucat, pentru ei facem!”, a declarat aseară Daniel Stanciu, membru și el în Program DDB, la Digi Sport.

 

ADVERTISEMENT