Fotbal intern

Planul secret al lui George Copos! Când se va întoarce la Rapid

Autori: Andrei Trifan, Eduard Nicolae Popa | 11.12.2018 | 16:49
Care este planul lui George Copos? Când se va întoarce la Rapid?

Rapid București se află în acest moment în Liga 3, cu șanse mari de promovare în divizia secundă. Clubul reorganizat cu ajutorul Primăriei Sectorului 1 ar putea în curând să beneficieze de sprijinul fostului finanțator, George Copos. Când și cum s-ar putea face însă această trecere? FANATIK vă prezintă toate culisele unei eventuale întoarceri a lui Copos în Giulești.

George Copos a fost prezent la serbarea de sfârșit de an a clubului Rapid. Gazda acestui eveniment, primarului Sectorului 1 al Capitalei Dan Tudorache, a ținut să îi mulțumească fostului patron din Giulești: Mulţumesc, George Copos, că vii şi să te implici să ajuţi Rapidul, a fost anunțul edilului la începutul serbării, cu care a luat prin surprindere întreaga suflare microbistă din țară. În ciuda anuțului primarului, Copos a negat că s-ar implica în actualul proiect din Giulești: „Am fost la petrecerea de final de an a Rapidului, dar nici vorbă să mă întorc la Rapid. Ştiu că primarul mi-a urat bun venit, dar nu mă voi întoarce niciodată. Am fost la Rapid doar pentru a da nişte cadouri. Rapid rămâne farmecul vieţii şi va rămâne mereu în sufletul meu. Vreau să vă spun că dacă nu era primarul Dan Tudorache, Rapidul poate nu mai exista deloc, nici măcar în Liga a 3-a. Eu, categoric nu mă voi mai întoarce niciodată, dar Rapidul va rămâne în sufletul meu”, a fost prima reacție a omului de afaceri.

Când se va întoarce George Copos la Rapid?

Chiar dacă neagă că ar dori să revină în fotbal, sursele FANATIK spun altceva despre o posibilă întoarcere a lui Copos în Giulești. Astfel, fostul patron al alb-vișiniilor s-ar putea întoarce la Rapid când va fi gata construcția noului stadion de lângă Podul Grant. Stadionul „Valentin Stănescu” a fost demolat pentru a face loc unei noi arene care va fi gata până la Euro 2020. Când stadionul va fi gata, Copos se va întoarce la Rapid, dar nu în conducerea clubului, ci ca unul dintre sponsorii formației.

Așa va arăta noul stadion al Rapidului

Astfel, planul lui George Copos seamănă izbitor cu cel anunțat de Cristi Borcea. Fostul acționar al lui Dinamo a anunțat, după ce a fost eliberat din închisoare, că va reveni la Dinamo, prin fiul său Patrick, dar numai după ce va fi gata noua arenă: „În momentul în care Dinamo va avea un stadion nou, sunt sigur că aș putea să ajut la redresarea clubului, spre a reveni în elita fotbalului intern și internațional. Alături de oameni de afaceri, cinci, șase, șapte, câți s-or strânge și împreună cu Ionuț. Cum care Ionuț? Negoiță! Să fiu acționar, prin Patrick, da! Dar nu să mă implic eu direct. Iar condiția obligatorie: să fie stadion nou ca să fie o echipă competitivă!”

  • 14.000 de locuri va avea noul stadion din Giulești
  • 21 de ani a fost patron Copos la Rapid, între 1992 și 2013
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!