Fotbal intern

Planul secret al lui Mircea Rednic. Cumpără Dinamo? „Duc echipa în play-off, apoi vedem”

26.10.2018 | 18:37
Planul secret al lui Mircea Rednic Cumpara Dinamo Duc echipa in playoff apoi vedem

Mircea Rednic are un plan secret odată cu revenirea la Dinamo. Din informațiile FANATIK.RO, Rednic nu a renunțat la ideea de a cumpăra Dinamo, idee pe care a avut-o în urmă cu câțiva ani și pe care a dezvăluit-o chiar în conferința de prezentare la debutul celui de-al patrulea mandat la Dinamo.

Am contract pe doi ani. Eu am vrut să cumpăr Dinamo şi Badea poate să vă confirme! Singur nu puteam să îl iau, am încercat şi nu am putut. Poate aşa a fost să fie. Acum nu mai pot, nu mai am bani, i-am pierdut pe toţi în Arabia”, a declarat Rednic acum două săptămâni.

Cumpără Mircea Rednic Dinamo de la Negoiță? „Nu e momentul să vorbim acum!”

De fapt, Rednic nu ar fi renunțat la ideea de a cumpăra Dinamo de la Ionuț Negoiță, iar venirea sa acum la echipă, extrem de surprinzătoare, ar face parte dintr-un plan mai detaliat pe care și l-a făcut „Puriul”.

Nu e momentul să vorbim acum despre așa ceva. Nu se pune problema. Sincer, nu-mi stă capul la cumpărarea lui Dinamo, având în vedere situația grea de la echipă. Sper că v-ați convins că eu chiar am vrut să cumpăr clubul atunci când v-am spus de domnul Badea, dar nu s-a ajuns la un final fericit”, a spus Rednic pentru FANATIK.RO.

„Duc echipa în play-off, apoi mai vedem”

Venirea lui Mircea Rednic este importantă pentru „Puriu” pentru că este mai aproape de Negoiță, de bucătăria internă a clubului și-i poate fi mai ușor să-l convingă pe patron să-i vândă Dinamo.

Credeți-mă că în acest moment mă interesează doar să duc Dinamo în play-off. I-am auzit pe unii că o să fug dacă Dinamo ajunge în play-out. Nu se va întâmpla asta. Rămân și în play-out, dar nu se pune problema pentru că o să duc Dinamo în play-off. Sunt convins că voi reuși asta, apoi mai vedem ce se întâmplă”, a mai declarat „Puriul”.

Cumpără Mircea Rednic Dinamo de la Ionuț Negoiță? Șeful de la RIN a declarat în mai multe rânduri că vrea să scape de club
Cumpără Mircea Rednic Dinamo de la Ionuț Negoiță? Șeful de la RIN a declarat în mai multe rânduri că vrea să scape de club

Cu cine a vrut Mircea Rednic să cumpere Dinamo și câți bani ar fi plătit

FANATIK.RO a dezvăluit în exclusivitate cum arăta planul lui Rednic când dorea să cumpere Dinamo alături de fostul președinte Nicolae Badea. Prețul era de 3 milioane de euro, dar „Puriul” a considerat că este o sumă prea mare pentru el și a propus să achite o treime el, o treime un prieten de afaceri din Belgia, iar ultima treime Nicolae Badea.

Acesta din urmă nu a fost de acord cu propunerea lui Rednic, astfel că totul a căzut atunci. De această dată, Mircea Rednic ar merge tot pe asocierea cu oameni de afaceri din Belgia, cunoștințe ale sale, care să negocieze, când va veni momentul oportun, direct cu Ionuț Negoiță.