ADVERTISEMENT
Fotbal international

Planul unui candidat la președinția Barcelonei pentru a-l păstra pe Leo Messi! Un supertransfer pe Camp Nou

Autor: Traian Terzian | 03.01.2021 | 21:40
Planul unui candidat la președinția Barcelonei pentru a-l păstra pe Leo Messi! Un supertransfer pe Camp Nou
Candidat la președinția clubului FC Barcelona, Emili Rousaud, are un plan bine pus la punct pentru a-l păstra pe Leo Messi pe Camp Nou și anunță trransferuri spectaculoase. Sursă foto: Hepta

Candidat la președinția clubului FC Barcelona, Emili Rousaud, are un plan bine pus la punct pentru a-l păstra pe Leo Messi pe Camp Nou și anunță trransferuri spectaculoase.

ADVERTISEMENT

Gruparea catalană urmează să-și stabilească noul șef în această lună, după ce Josep Maria Bartomeu a demisionat din funcție la finalul lunii octombrie.

Principalii favoriți în alegerile din ianuarie 2021 sunt Juan Laporta și Victor Font, fiecare dintre cei doi venind cu o propunere de antrenor pentru Barcelona, dar niciunul nu ar continua cu Ronald Koeman.

Barcelona pregătește un plan pentru a-l păstra pe Leo Messi

În schimb, Emili Rousaud vine cu un proiect bine pus la punct și un plan prin care vrea să-l păstreze pe Leo Messi la Barcelona, în ciuda faptului că este de părere că salariul său nu se justifică. Fostul vicepreședinte își dorește să-l aducă pe Camp Nou pe atacantul norvegian al Borussie Dortmund, Erling Haaland.

ADVERTISEMENT

”Messi nu a vrut să părăsească Barcelona din rațiuni financiare. El a vrut asta în lipsa unui proiect. Îl voi privi în ochi și îi voi spune: salariul tău este nesustenabil. Nu îți putem da banii pe care îi vrei, dar putem să lansăm un proiect în care să joci alături de tineri talentați”, a declarat Rousaud pentru cotidianul catalan Sport.

”Prețurile jucătorilor nu mai sunt cele de acum doi ani. În plus, Barcelona are un lucru foarte important: un tricou cu multă greutare în lume. Consilierul meu a vorbit cu agentul lui Haaland pentru a afla condițiile în care ar veni la Barcelona. Pentru un astfel de fotbalist, transferul la un club precum al nostru i-ar oferi expunere în toată lumea”, a spus el.

Emili Rousaud a anunțat că va încerca să-l readucă la Barcleona pe Neymar și a criticat fosta conducere pentru felul cum a cheltuit banii încasați pe brazilian: ”Banii de pe Neymar au fost investiți în doi jucători, Coutinho și Dembele, care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

ADVERTISEMENT

Cum ei n-au convins, am făcut alte transferuri. Iar acum nu mai avem bani și am început să avem datorii. Neymar ne-a lăsat 222 de milioane de euro. Dacă l-am fi adus pe Mbappe cu acei bani, poate că acum nu mai vorbeam despre Neymar”.

Superstarul Lionel Messi a oferit un interviu în presa spaniolă la finalul anului trecut în care a vorbit despre scandalul din vară și a lăsat să se înțeleagă faptul că ar putea continua la Barcelona și din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!