Fotbal intern

Planurile lui Sergiu Popovici la Dinamo. Răspuns pentru contestatari. “Nu mă aşteptam!”

04.07.2018 | 10:38
Planurile lui Sergiu Popovici la Dinamo Raspuns pentru contestatari Nu ma asteptam

Florin Bratu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Sergiu Popovici, iar noul fotbalist de la FC Dinamo Bucureşti a vorbit despre planurile pe care le are la echipa din “Ştefan cel Mare”. Acesta susţine că nu a stat foarte mult să se gândească în momentul în care a semnat contractul cu Dinamo şi recunoaşte că nu se aştepta să fie căutat de echipa antrenată de Florin Bratu.

“Fiecare jucător îşi doreşte să ajungă la un club din România ca Dinamo. Mă bucur că am ajuns aici, sunt de două zile. Colegii m-au primit bine, nu mă aşteptam la mai bine de atât. Am fost surprins când am auzit că mă caută Dinamo, dar mă bucur. Am semnat pe doi ani, acum rămâne să mă pregătesc bine, să-i demonstrez lui Mister că se poate baza pe mine”, a declarat Sergiu Popovici pentru Telekom Sport.

Planurile lui Sergiu Popovici la Dinamo. Ce zice de asemănarea cu David Luiz

Duel între Sergiu Popovici şi Hanca
Sergiu Popovici într-un duel cu Sergiu Hanca, fotbalistul lui FC Dinamo Bucureşti

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a comentat şi despre atuurile pe care le are, dar şi despre asemănarea lui cu David Luiz, fotbalistul care se află sub contract cu Chelsea. “Eu zic că calitatea principală e viteza, dar pot să zic că am şi tehnică. Mulţi mi-au spus că semăn cu David Luiz, mă mai şi strigau aşa. Doar frizura e ca a lui. Îmi propun în primul rând să fiu sănătos, să nu am accidentări şi să facem lucruri frumoase aici împreună, cu acest grup, şi să câştig un trofeu. Există mulţi oameni care au o părere şi trebuie să le-o respect. Însă eu fac tot posibilul să joc bine şi să ajut echipa să facem lucruri frumoase aici”, a mai spus Popovici.

Victorie în primul amical din Polonia

În primul meci amical disputat în stagiul de pregătire din Polonia, echipa lui Florin Bratu s-a impus cu scorul de 4-0 în faţa polonezilor de la ZKS Olimpia Elblag. Golurile câinilor au fost înscrise de Deian Sorescu, Sergiu Hanca, Daniel Popa şi Ionuţ Şerban. Următoarea partidă de verificare a dinamoviştilor va avea loc joi, 5 iulie, de la ora 21.00, împotriva echipei Arka Gdynia, locul 12 în prima ligă a Poloniei la finalul sezonului 2017-2018.

Pentru FC Dinamo Bucureşti urmează duelurile din 8 iulie, cu Zaglebie Lubin, locul 7 din primă ligă poloneză anul trecut şi cel din 11 iulie, cu Jagiellonia Bialystol, locul 2, echipă care a fost învinsă de Viitorul Constanţa.