Sport

Planurile Simonei Halep! Care este ținta imediată a sportivei după divorțul de Toni Iuruc. Exclusiv

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc, iar FANATIK a aflat care sunt planurile sportivei din Constanța până la finalul actualului sezon.
08.09.2022 | 20:00
Planurile Simonei Halep Care este tinta imediata a sportivei dupa divortul de Toni Iuruc Exclusiv
Planurile Simonei Halep! Care este ținta imediată a sportivei după divorțul de Toni Iuruc. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc în cursul zilei de joi. Cei doi au pus capăt căsniciei după un an petrecut împreună, cununia civilă având loc pe data de 15 septembrie 2021, pe terasa unui club de fițe din Mamaia.

Planurile Simonei Halep! Pleacă la Nisa imediat după divorț

După divorț, Simona Halep își face bagajele și, din informațiile FANATIK, va pleca imediat la Nisa, cu o cursă a celor de la Air France. Sportiva va încerca să treacă mai ușor peste această despărțire cu ajutorul tenisului.

ADVERTISEMENT

Ea va merge să se antreneze la academia lui Patrick Mouratoglou, aflată la 30 de kilometri de Nice. Halep și Mouratoglou au plănuit o lună de antenamente intense, pentru a fi în formă maximă pentru finalul sezonului.

Antrenamente până la începutul lunii octombrie! Prezența la Transylvania Open, pusă sub semnul întrebării

Simona Halep se va antrena în Franța până la începutul lunii octombrie, când va participa la turneul WTA Ostrava. Din informațiile FANATIK, Halep nu este sigură că va participa la Transylvania Open.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă are de apărat punctele aferente finalei disputate în 2021 și Banca Transilvania este cel mai puternic partener al Simonei Halep în România și în același timp sponsorul principal al turneului, sportiva din Constanța nu știe dacă va participa la turneu.

Obiectivul Simonei Halep pentru ultima parte a sezonului 2022 este calificarea la Turneul Campioanelor. În acest an, competiția se va disputa la Fort Worth, în Statele Unite. Dacă va reuși calificarea, Halep revine după trei ani la turneul care încheie anul.

ADVERTISEMENT

Simona Halep vrea să joace la San Diego și Guadalajara pentru a forța prezența la Turneul Campioanelor

Pentru a avea mai mari șanse de a se califica la Turneul Campioanelor, FANATIK a aflat că Simona Halep vrea să joace la WTA San Diego, turneu care se va desfășura concomitent cu Transylvania Open, 10-16 octombrie.

Turneul din Statele Unite este WTA 500, în timp ce competiția de la Cluj-Napoca pune în joc 250 de puncte. În planul Simonei Halep este să participe și la turneul de la Guadalajara, care se dispută între 17 și 23 octombrie, în încercarea de a-și rezerva locul la Turneul Campioanelor.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, pe locul 8 în clasamentul WTA Race!

La Turneul Campioanelor se califică cele mai bune 8 jucătoare din anul calendaristic 2022. Simona Halep este în acest moment pe locul 8, la limita calificării, cu 2661 de puncte WTA, cu 303 puncte mai mult decât Maria Sakkari, prima aflată sub linie.

Însă, pentru a-și păstra un loc între primele 8, Simona Halep are nevoie de rezultate bune în această toamnă, iar planul pe care l-a făcut cu Mouratoglou este să obțină cât mai multe puncte din aceste turnee.

Până acum, la Turneul Campioanelor este calificată Iga Swiatek, cu 8340 de puncte adunate în 2022. Orice jucătoare care trece de 4055 de puncte WTA își asigură locul în turneu, însă până acum doar poloneza a reușit să treacă de acest prag.

Doar trei turnee WTA 500 până la finalul sezonului! Simona Halep vrea să participe la două dintre ele

Până la finalul sezonului au rămas doar trei turnee WTA 500 de disputat. Primul va avea loc la Tokyo, în finalul lunii septembrie, iar luna viitoare se vor desfășura cele de la San Jose și Guadalajara.

Turneul Campioanelor 2022 se va desfășura între 31 octombrie și 7 noiembrie, la Forth Worth, în Statele Unite. Cel mai bun rezultat pentru Simona Halep în turneul care încheie sezonul este finala jucată în 2014.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să rateze cu decență și discrție acest subiect”, Simona Halep despre divorț

  • 6 prezențe are Simona Halep la Turneul Campioanelor
  • 2661 de puncte a adunat Halep până acum în 2022
ADVERTISEMENT