ADVERTISEMENT
Carousel hot news

A luat PLASĂ de la Pique! Ce “CADOU” i-a făcut celui mai bun prieten!

Cotidianul catalan "El Mundo Deportivo" a dezvăluit ce s-a întîmplat cu plasa porţii luată de Gerard Pique de pe stadionul din Berlin, chiar înainte de începerea festivităţii de premiere a...
Autor: Silviu Ghering | 15.06.2015 | 12:01
A luat PLASĂ de la Pique! Ce

Cotidianul catalan “El Mundo Deportivo” a dezvăluit ce s-a întîmplat cu plasa porţii luată de Gerard Pique de pe stadionul din Berlin, chiar înainte de începerea festivităţii de premiere a Barcelonei după finala Ligii Campionilor, cîştigată cu 3-1 în faţa campioanei Italiaie, Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

Pique a avut un obiectiv clar cînd a tăiat acea plasă. Plănuise deja să i-o ofere celui bun prieten din copilărie, Caves Codorniu, sub forma unui cadou de nuntă. Amicul fotbalistului s-a însurat sîmbătă, pe 13 iunie, dar Pique nu a putut fi prezent la fericitul eveniment, pentru că a jucat a doua zi la echipa naţională, în preliminariile CE. Spania a învins Belarus cu 1-0, în deplasare, prin golul marcat de David Silva în minutul 45.

Caves Codorniu a primit cu multă bucurie cadoul de la Pique, iar plasa de pe “Olympiastadion” a fost împărţită între invitaţi, mulţi dintre ei apropiaţi ai jucătorului.

ADVERTISEMENT

Iniţial, Pique luase în calcul varianta de a veni la petrecere, dar în cele din urmă a fost nevoie de serviciile sale la naţională, în ciuda unui final de sezon epuizant, fapt pentru care a şi fost lăudat în presă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!