Fotbal international

Play-off Champions League: Transmisiuni TV, program meciuri și rezultate

28.08.2018 | 09:49
Playoff Champions League Transmisiuni TV program meciuri si rezultate

Marţi, 28 august şi miercuri 29 august, de la orele 22:00, au loc partidele retur din cadrul play-off-ului Champions League, după următorul program:

Marţi, 28 august

AEK Atena – MOL Vidi (în tur 2-1)

Dinamo Kiev – Ajax (1-3)

Dinamo Zagreb – Young Boys Berna (1-1)

Miercuri, 29 august

PAOK Salonic – Benfica (1-1)

RB Salzburg – Crvena Zvezda Belgrad (0-0)

PSV Eindhoven – BATE Borisov (3-2)

Play-off Champions League: Transmisiuni TV, program meciuri și rezultate. Răzvan Lucescu joacă miercuri

Partidele din cadrul returului din play-off-ul Champions League vor putea fi urmărite şi în direct pe micul ecran, atât marţi cât şi miercuri, începând cu orele 22:00 pe două posturi TV: Telekom Sport şi Look TV.

Programul transmisiilor TV de marţi, 28 august, este următorul

Dinamo Kiev – Ajax Telekom Sport 1 şi Look Plus

Dinamo Zagreb – Young Boys Berna Telekom Sport 2, Look TV

AEK Atena – MOL Vidi Telekom Sport 3

Programul transmisiilor de miercuri, 29 august

PAOK Salonic – Benfica Telekom Sport 1, Look Plus, Digi Sport 1

RB Salzburg – Crvena Zvezda Belgrad Telekom Sport 2, Look TV

PSV Eindhoven – BATE Borisov Telekom Sport 3

De departe, cel mai atractiv meci al ultimelor 90 de minute sau, poate 120, dacă vor exista prelungiri, se anunţă a fi partida de la Salonic, acolo unde trupa lui Răzvan Lucescu e atât de aproape de cea mai mare performanţă la nivel european, calificarea în premieră în grupele Champions League. După meciul egal făcut în capitala Portugaliei grecii au două şanse din trei pentru a se califica, respectiv victoria şi egalul la 0-0. La 1-1 se intră în prelungiri, la 2-2 sau orice altă remiză cu mai multre goluri Benfica va fi echipa care va intra în grupe. Biletele pentru acest meci s-au epuizat în mai puţin de cinci ore, interesul pentru partidă fiind uriaş. Singura problemă rămâne, ca de obicei, comportamentul fanilor lui PAOK, care de multe ori au dat în propria echipă cu ieşirile lor în decor, care au mers pe plan intern până la pierderea titlului sezonul trecut, în faţa lui AEK, pe motive disciplinare. Dacă va reuşi să elimine şi pe Benfica, după ce a trecut de FC Basel şi Spartak Moscova, echipa lui Răzvan Lucescu va da şi o mare lovitură financiară, pentru ca o calificare în grupe, unde se joacă şase partide, aduce fiecărei participante, minim 20 de milioane de euro.

Play-off Champions League. Transmisii TV, meciuri şi rezultate. În tur a fost 1-1 între Benfica şi PAOK. Fază din meci
Play-off Champions League. Transmisii TV, meciuri şi rezultate. În tur a fost 1-1 între Benfica şi PAOK

Şi campioana Greciei, AEK Atena, este cu un picior şi jumătate în grupe, iar dacă o va face şi PAOK, ar fi o realizare absolut fabuloasă pentru fotbalul elen. AEK s-a impus cu 2-1 în Ungaria şi e greu de presupus că MOL Vidi ar putea întoarce rezultatul în capitala Greciei. Formaţia care este calificată în proporţie de 99 la sută este PSV Eindhoven, care a avut multă şansă în Belarus în meciul tur, când după ce BATE a egalat la doi în minutul 90 a găsit timp, în cele câteva minute de prelungiri, să marcheze din nou şi să câştige cu 3-2. Şi Ajax are şanse uriaşe să ajungă în grupe, deşi la Kiev va avea parte de un meci teribil de greu în compania ucrainenilor de la Dinamo. Cele mai echilibrate partide par a fi PAOK – Benfica, Salzburg – Crvena Zvezda şi Dinamo Zagreb – Young Boys Berna.