Playoff-ul Champions League continuă şi astăzi cu meciuri puternice şi cote cu potenţial mare de cîştig!

Pariurile care te fac câştigător astăzi, 17.08! Capul de afiş este cu siguranţă meciul dintre Porto şi AS Roma!

FC Porto şi-a schimbat antrenorul şi va beneficia de lotul complet pentru meciul din această seară. O echipă puternică pe plan ofensiv, mai ales prin inventivitatea lui Brahimi, Porto nu este o echipă la fel de sigură şi în plan defensiv.  Noul antrenor, Nuno Espírito Santo, nu este un antrenor foarte experimentat şi rămâne de văzut cum va rezista presiunii unei partide intense pe Dragao.

Roma lui Spaletti şi- a asigurat serviciile definitive ale lui Salah, Dzeko şi El Sharaawy şi i-a mai achiziţionat pe Vermaelen şi Fazio, pentru un plus în apărare. Plecarea lui Pjanic va fi cu siguranţă resimţită însă Nainggolan, De Rossi şi Strootman sunt jucători care pot umple golul lăsat.

Deşi Porto este văzută ca favorite de bookmakeri, experienţa lui Spaletti, va face diferenţa.

Pronosticul nostru este Roma, handicap Asiatic 0 @2.24 la winmasters!

Cele mai bune cote pentru FC Porto – AS Roma le găseşti sâmbătă la winmasters, unde meciul are Marjă 0% pentru casa de pariuri!

Celălalt meci puternic al serii este cel dintre Villareal şi francezii de la Monaco.

Villareal poate părea favorită în această întâlnire însă există, şi aici, factori care contrazic cotele. Absenţele lui Soldado, dos Santos, Ruiz, Cheryshev şi Bakambu sunt o lovitură puternică pentru spanioli, acestea fiind resimţite şi în meciurile amicale, acolo unde submarinul nu a reuşit nicio victorie în ultimele şase meciuri în faţa unor adversari precum Leganes, Deportivo şi Braga. Schimbarea antrenorului Marcelino are şi ea un cuvânt greu de spus, noul antrenor Fran Escriba, nereuşind să confirme, anul trecut, la Getafe.

BONUS 1000 lei la înregistrare pe winmasters.com Decizia ONJN Nr.1278/29.06.2016,  Licenţa Nr.  L1160650W000194  

Nici Monaco nu a debutat cu dreptul în noul sezon, reuşind doar o remiză, acasă în faţa lui Guingamp. Lipsa lui Falcao, se va face şi ea resimţită şi cu siguranţă, francezii, nu vor presa prea mult.

Pronosticul nostru este Monaco Handicap Asiatic +0.5 @1.81 la winmasters!

Profită de bonusul acumulator pentru Champions League şi câştigă cu 60% mai mult, doar la winmasters!