Fotbal intern

Pleacă Antonio Jakolis de la FCSB? Câţi bani cere Gigi Becali pentru croat

31.08.2018 | 17:27
Pleaca Antonio Jakolis de la FCSB Cati bani cere Gigi Becali pentru croat

Şansele ca Antonio Jakolis să plece de la FCSB sunt destul de mari, iar FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, a stabilit câţi bani vrea să primească pentru a-l lăsa pe mijlocaşul croat să meargă la o altă echipă.

Luni, 3 septembrie, se va încheia perioada de mercato din România, iar Antonio Jakolis s-ar putea despărţi de FCSB. După ce vicecampioana României a ratat calificarea în grupele Europa League, Gigi Becali a anunţat că va renunţa la doi jucători. Mai mult, latifundiarul din Pipera a decis şi suma pentru care e dispus să renunţe la serviciile lui Antonio Jakolis.

Pleacă Antonio Jakolis de la FCSB? Gigi cere 150.000 de euro

Mijlocaşul croat în vârstă de 26 de ani nu a primit foarte multe şanse din partea lui Nicolae Dică, deşi în sezonul 2017 – 2018 a fost om de bază la Apollon Limassol, acolo unde a bifat 43 de meciuri, a dat 5 goluri şi a oferit 15 pase decisive. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali doreşte 150.000 de euro pentru a accepta să se despartă de Antonio Jakolis. Mai mult, oficialii echipei din Cipru s-au arătat interesaţi de posibilitatea ca mijlocaşul croat să revină la echipă pentru a ajuta în Grupa H a Europa League, acolo unde ciprioţii se vor duela cu Lazio, Marseille şi Eintracht.

Marius Şumudică l-a vrut la Al Shabab

Ianis Hagi şi Antonio Jakolis în meciul FC Viitorul - FCSB, scor 1-4, în Liga 1 Betano
Duelul dintre Ianis Hagi şi Antonio Jakolis în Viitorul – FCSB 1-4

Antonio Jakolis nu a făcut parte din lotul FCSB-ului pentru manşa retur cu Rapid Viena, scor 2-1. Croatul a fost anunţat de Nicolae Dică după antrenamentul oficial susţinut înaintea meciului că nu face parte din planurile lui. Acesta nu a fost singurul jucător lăsat în afara echipei. FANATIK.RO a anunţat că Olimpiu Moruţan şi Kamer Qaka nu au fost ţinuţi în lotul de 18.

Antonio Jakolis a fost aproape de a pleca de la FCSB şi în urmă cu aproape două săptămâni. După ce vicecampioana României i-a transferat pe Mihai Roman şi Alexandru Stan, Marius Şumudică a anunţat prin intermediul FANATIK.RO că îl doreşte pe croatul din lotul pregătit de Nicolae Dică. Mai sunt de clarificat doar testele medicale, sper să fie ok Jakolis din punct de vedere al sănătății. Este un fotbalist pe care mi l-am dorit foarte mult și sper să mă ajute. Am vorbit încă de azi noapte cu Gigi Becali despre transferul lui. Știam că FCSB o să-l ia pe Mihai Roman. De asemenea, Gigi Becali m-a întrebat și de Alexandru Stan și i-am zis că e ok pentru el, dovadă că s-a și făcut”, spunea Marius Şumudică.

Jakolis mai are contract până în vara anului 2020

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Antonio Jakolis a ajuns la FCSB în august 2016, iar contractul său cu gruparea “roş-albastră” este valabilă până pe 30 iunie 2020. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a bifat 31 de prezenţe, a înscris 1 gol şi a oferit 6 pase decisive. Pe parcursul carierei a mai evoluat la NK Zadar, Kryvbas Kryvyi Rih, HNK Hajduk Split, Royal Excel Mouscron, Apollon Limassol, HNK Sibenik şi CFR Cluj.

Antonio Jakolis are selecţii şi în loturile de tineret ale naţionalei Croaţiei. Mijlocaşul FCSB-ului are 5 meciuri la U21, 3 la U20 şi 7 la U19.

1.000.000 de euro este cota lui Antonio Jakolis, conform transfermarkt.com