Fotbal intern

Pleacă Antonio Jakolis de la FCSB? “Clubul a respins câteva oferte!”

26.07.2018 | 08:26
Pleaca Antonio Jakolis de la FCSB Clubul a respins cateva oferte

Antonio Jakolis a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la FCSB în perioada de mercato din această iarnă. Croatul a vorbit despre ofertele care au ajuns pe numele său la clubul deţinut de Gigi Becali, dar susţine că oficialii vicecampioanei României le-a refuzat. Mai mult, aceştia i-au transmis mijlocaşului ofensiv că se bazează pe serviciile lui pentru sezonul următor.

Antonio Jakolis a jucat în sezonul 2017-2018 la Apollon Limassol şi susţine că a fost cel mai bun an din cariera lui de jucător profesionist. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a bifat 46 de partide pentru echipa din Cipru, a înscris 5 goluri şi a oferit 15 pase decisive. A revenit la FCSB la finalul sezonului 2017-2018, după ce a refuzat să rămână la Apollon Limassol.

Pleacă Antonio Jakolis de la FCSB? Ce zice croatul

”A fost, probabil, cel mai bun sezon pentru mine, din întreaga cariera. În acest sezon, clubul (n.r. FCSB) a respins câteva oferte şi mi-a spus că se bazează pe mine, aşa că vom vedea ce va fi”, a declarat Jakolis pentru slobodnadalmacija.hr.

Laude pentru Harlem Gnohere

Mijlocaşul ofensiv transferat de FCSB de la CFR Cluj a oferit detalii şi despre situaţia de la FCSB. Croatul din lotul lui Nicolae Dică a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Harlem Gnohere, despre care susţine că este “unul dintre cei mai buni alături de care am jucat”.

”Facem pressing avansat, vrem posesia şi să recuperăm cât mai repede mingea. Va fi o luptă la mijlocul terenului. Antrenor este Nicolae Dică, 38 de ani, fost jucător la Steaua. Cel mai periculos este Harlem Gnohere, un francez de 30 de ani care este poreclit ”Bizonul” şi care anul trecut a marcat 21 de goluri în 44 de meciuri. De asemenea, a marcat ambele goluri cu Lazio, în Europa League. Este unul dintre cei mai buni alături de care am jucat”, a declarat Jakolis pentru slobodnadalmacija.hr.

24 de meciuri are Antonio Jakolis pentru FCSB

Antonio Jakolis în meciul FCSB - Universitatea Craiova
Antonio Jakolis se duelează cu un adversar în meciul FCSB – Universitatea Craiova

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Antonio Jakolis a ajuns la FCSB pe 31 august 2016, iar contractul său cu vicecampioana României este valabil până pe 30 iunie 2020. La FCSB, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 26 de ani a bifat 24 de meciuri, a înscris un gol şi a oferit 4 pase decisive. Antonio Jakolis are 5 prezenţe în tricoul echipei naţionale a Croaţiei U21, dar a evoluat şi la U20 şi U19.

Pe parcursul carierei, Antonio Jakolis a evoluat la echipe precum NK Zadar, Kryvbas Kryvyi Rih, HNK Hajduk Split, Royal Excel Mouscron, HNK Sibernik, CFR Cluj, Apollon Limassol şi FCSB.