Pleacă Benzar din cauza lui Dică? “Slab!” Anunţul impresarului

BREAKING
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
11/04/2018, 11:09
Pleacă Benzar din cauza lui Dică? “Slab!” Anunţul impresarului

Romario Benzar a ajuns în vara anului 2017 la FCSB, dar fundaşul în vârstă de 26 de ani şi-ar dori să plece din Liga 1 Betano la finalul sezonului competiţional, deşi Gigi Becali i-a plătit lui Gheorghe Hagi 1.700.000 de euro pentru serviciile internaţionalului român.

Conform gsp, Romario Benzar este nemulţumit de situaţia din acest moment din cadrul lotului de la FCSB şi i-a cerut impresarului Pietro Chiodi să-i găsească o echipă în străinătate la care să joace din vară. Mai mult, acesta s-a arătat dezamăgit de antrenamentele de la FCSB. “Antrenamentele sunt mult mai slabe decât erau la Viitorul, toată lumea face ce vrea. Se râde, e distracţie mare şi multe momente cu timp mort. La Viitorul, Hagi nu permitea glumele în timpul şedinţelor de pregătire. Era muncă şi atât”,  anunţă sursa citată. De partea cealaltă, italianul susţine că a discutat zilnic cu fundaşul român, dar că nu există oferte pe numele acestuia.

“Vorbesc zilnic cu Romario Benzar!”

“Vorbesc zilnic cu Romario Benzar, dar la mine nu a ajuns nicio ofertă. El nu are nicio ofertă. Mai degrabă, de la Viitorul a fost aproape să plece la o echipă importantă, dar nu s-a finalizat. Mi se pare foarte greu ca Gigi să-l vândă acum pe Benzar”“, a spus Pietro Chiodi pentru o emisiune de sport.

Închide ×