Fotbal intern

Pleacă Bogdan Andone de la Astra Giurgiu? Anunțul lui Dani Coman: „Îi expiră contractul în vară”

29.04.2020 | 18:20
Pleaca Bogdan Andone de la Astra Giurgiu Anuntul lui Dani Coman Ii expira contractul in vara
ADVERTISEMENT

Dani Coman, președintele de la Astra Giurgiu, a anunțat că angajamentul cu antrenorul principal Bogdan Andone expiră la finalul contractului, dar oficialii formației patronate de Ioan Niculae doresc prelungirea contractului.

Bogdan Andone, dorit în continuare la Astra

Bogdan Andone a preluat Astra în a doua jumătate a lunii octombrie, după plecarea lui Dan Alexa, și a reușit o serie de opt victorii consecutive în primele opt partide pe banca echipei din Giurgiu.

ADVERTISEMENT

În ciuda unui început mai slab de sezon de primăvară și a depunctării dictate de Comisii din cauza unor restanțe financiare, echipa antrenată de Bogdan Andone a reușit să ajungă în play-off.

Dani Coman a anunțat că angajamentul lui Bogdan Andone cu Astra expiră la finalul stagiunii, dar șefii clubului  din Giurgiu ar dori prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

E perfect adevărat că îi va expira contractul, dar Bogdan Andone şi staff-ul lui au dovedit că sunt capabili şi foarte buni tehnicieni pentru a ajunge în play-off-ul campionautului.

Deşi ne-am aflat într-o situaţie dificilă, au demonstrat că au capacitatea de a face performanţă şi mi-aş dori din tot sufletul să continuăm colaborarea şi în campionatul următor”, a declarat Dani Coman la TV Telekomsport.

ADVERTISEMENT

A început sezonul la FCSB

Până să fie numit antrenor principal la Astra, Bogdan Andone a antrenat, în startul sezonului, la FCSB.

Cu formația „roș-albastră”, tehnicianul de 45 de ani a reușit o victorie în campionat, în chiar prima rundă, cu Hermannstadt, și a contribuit la trecerea primului tur preliminar din Europa League, după „dubla” cu Milsami Orhei.

ADVERTISEMENT

Bogdan Andone și-a anunțat plecarea de la FCSB după înfrângerea cu Alashkert, scor 2-3, din turul doi preliminar al Europa League, acuzând implicarea patronului Gigi Becali la echipă.

ADVERTISEMENT
Tags: