Fotbal intern

Pleacă Cicâldău de la Craiova? “Băiatul ăsta va fi vândut pe 10 milioane de euro”

08.09.2018 | 23:51
Pleaca Cicaldau de la Craiova Baiatul asta va fi vandut pe 10 milioane de euro

Pleacă Cicâldău de la Craiova? Este întrebarea la care Gică Craioveanu are un răspuns care le dă emoţii oltenilor. În opinia acestuia, Alexandru Cicâldău va fi vândut de Universitatea Craiova, iar clubul patronat de Mihai Rotaru va scoate bani frumoşi de pe urma acestuia.

Totuşi, Gică Craioveanu vede mutarea ca fiind perfectată peste două-trei sezoane şi nu acum.

Pleacă Cicâldău de la Craiova?

“Băiatul ăsta va fi vândut pe 8-10 milioane. E un jucător box to box, ceea ce avem nevoie în fotbalul românesc. În 2-3 ani, va pleca pe 8-10 milioane de euro”, a declarat Gică Craioveanu la un post de televiziune.

Rămâne de vâzut dacă Alexandru Cicâldău se va transfera de la Craiova. Un alt club care l-a vrut în această vară pe jucător este vicecampioana României, FCSB.  Gigi Becali regreta că nu l-a luat chiar el pe Alexandru Cicâldău, după ce jucătorul a fost cumpărat de la Viitorul Constanţa în schimbul sumei de 1.000.000 de euro. “Eu cred că Gică a cerut 2 milioane. Nu l-a dat el pe 1 milion de euro. Dacă Gică lua numai un milion, el mă suna pe mine şi spunea, ‘Gigi, îl vrei? Ţi-l dau cu un milion’. Şi l-aş fi luat eu. Eu cred că sub un milion şi jumătate nu l-au luat.

“Vreau un trofeu”

M-a sunat impresarul lui Cicâldău şi i-am spus că am prea mulţi mijlocaşi. Dar şi acum îmi pare rău că nu l-am luat. Că mai fumează nu e nicio problemă, are 20 de ani. Şi oricum, când ajungi la Steaua, te laşi. Eu am făcut o prostie cu Alibec că l-am lăsat să fumeze. Nu voi mai permite în viata mea să fumeze cineva la Steaua”, declara Gigi Becali în urmă cu o lună.

Pleacă Cicâldău de la Craiova? Alexandru Cicâldău în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova și Dinamo București, din cadrul Ligii 1 Betano, desfășurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova
Pleacă Cicâldău de la Craiova? Alexandru Cicâldău în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova și Dinamo București

Cel care a explicat de ce Alex Cicâldău nu a mai ajuns la FCSB a fost directorul de imagine al clubului, Helmut Duckadam. “Unde să mai joace și Cicâldău? Acum, sincer, la câți mijlocași avem, unde putea el să mai joace? Noi avem acolo destui fotbaliști, care au fost aduși tot de la Hagi, pe milioane de euro, ceea ce înseamnă că sunt buni. Nu știu dacă Cicâldău era mai bun decât Florin Tănase, Florinel Coman sau Dragoş Nedelcu. Mai e și Pintilii acolo, pe acel post”, a declarat Helmuth Duckadamdupă anunţul transferului internaţionalului român în Bănie.

La Universitatea Craiova, Alex Cicâldău și-a setat un obiectiv îndrăzneț şi a anunţat atunci când a semnat cu oltenii că vrea să repete performanţa de la Viitorul Constanţa: “Am câştigat campionatul cu Viitorul în 2017, acum sper să obţin un nou trofeu cu Craiova, Supercupa României. Nu consider un pas înapoi, dacă era un pas înapoi nu veneam. A fost decizia mea să vin la Craiova”, a spus Alexandru Cicâldău.

Citeşte şi: