ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Pleacă Cosmin Contra de la Dinamo?! “O să vorbesc cu directorul sportiv”

Autor: Razvan Nicolae | 15.11.2020 | 00:23
Pleacă Cosmin Contra de la Dinamo?!
Pleacă Cosmin Contra de la Dinamo?! "O să vorbesc cu directorul sportiv" (sursă foto: sportpictures.eu)

Cosmin Contra a bifat al şaselea meci consecutiv fără victorie la Dinamo, după remiza cu Astra Giurgiu, scor 1-1. Situaţia este una delicată pentru “Guriţă”, în condiţiile în care formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare ocupă penultimul loc după 11 etape.

ADVERTISEMENT

Conform doardinamo.ro, Cosmin Contra şi-a anunţat apropiaţii că vrea să plece de la Dinamo. Acesta ar vrea să-şi dea demisia după remiza cu Astra Giurgiu, în condiţiile în care echipa merge slab în campionat şi problemele financiare se acuzizează. Favorit să-i ia locul este, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Gigi Mulţescu.

La finalul meciului cu Astra Giurgiu, Cosmin Contra şi-a criticat jucătorii şi a spus că aceştia ar trebui să-şi asume responsabilitatea faptului că Dinamo a ajuns pe penultimul loc în clasament.

Reacţia lui Cosmin Contra de la finalul meciului Dinamo – Astra 1-1

Slab, o primă repriză în care am avut dominare teritorială, dar fără să punem în pericol poarta adversă. Am avut posesie prelungită dintr-o parte în alta a terenului, dar n-am avut niciun jucător care să facă ceva diferit în ultimii 25-30 minute. 

ADVERTISEMENT

Nicio acţiune individuală, centrare bună, un şut, din păcate jucătorii sunt marcaţi de ce se întâmplă, de locul în clasament.

Primim un gol foarte uşor, revenim în joc, orice echipă putea să câştige.  Un rezultat echitabil, care nu mulţumeşte pe nicio echipă.  

“Dacă plec de la Dinamo? Vedem mâine”

(n.r. care a fost cel mai mare minus al echipei) Încrederea în tot, în ei, trebuie să-şi dea seama că la valoarea pe care o au, dacă au valoare, trebuie să o arate.

ADVERTISEMENT

Au arătat în multe meciuri că au valoare, dar trebuie să-şi asume responsabilitatea locului în clasament pentru că dacă nu-ţi asumi această responsabilitate, e greu să ieşi din subsolul clasamentului.

Dacă plec de la Dinamo? Vedem, vedem mâine. O să vorbesc mâine cu directorul sportiv, să văd care este situaţia reală. Ceva trebuie să se întâmple”, a spus Cosmin Contra la finalul meciului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!