Fotbal intern

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj: ”Cei de acolo simt o umezeală pe gât, o răsuflare fierbinte pe ceafă”

31.12.2019 | 09:57
Pleaca Dan Petrescu de la CFR Cluj Cei de acolo simt o umezeala pe gat o rasuflare fierbinte pe ceafa
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că antrenorul Dan Petrescu va pleca aproape sigur în această iarnă de la campioana CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 9.50 este cota pentru ”oaspeții câștigă la o diferență de 2 goluri” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj: ”Sunt șanse foarte mari”

”Nu cred că CFR are nevoie de fotbaliști. Cred că pentru CFR este foarte important să rămână Dan Petrescu, pentru a păstra șanse mari în lupta pentru titlu”, a declarat oficialul FCSB la Digi Sport.

”Cred eu, totuși, că cei de acolo… simt o umezeală pe gât, o răsuflare fierbinte pe ceafă. În plus, din modul în care a prezentat și el problema, se pare că sunt șanse foarte mari ca el să plece”, a spus MM Stoica despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Sunt multe necunoscute pentru titlu”

”CFR Cluj rămâne echipa cu cele mai mari șanse la titlu. Sunt multe variabile în acest moment. Mai contează și cele trei puncte pe care Astra le-a pierdut”, a mai afirmat Mihai Stoica.

”Le va recupera sau nu de la TAS, așa cum CFR va face sau nu va face transferuri… Sunt multe necunoscute, e foarte complicat, vom vedea”, a mai precizat în încheiere directorul sportiv de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Petrescu poate pleca liber de la CFR

Dan Petrescu a reușit o primă parte a sezonului excelentă, obținând calificarea în șaisprezecimile Europa League și să încheie anul pe prima poziție în competiția internă, iar ofertele nu au întârziat să apară. Antrenorul CFR-ului a declarat că este în discuții cu mai multe cluburi, iar o decizie va fi luată în curând.

FANATIK a dezvăluit încă de la mijlocul lunii decembrie că Dan Petrescu poate pleca fără ca echipa care îl vrea să plătească vreo clauză în această iarnă, cu o sigură condiţie: dacă termină 2019 pe primul loc, lucru care s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Meme i-a urat baftă la noua echipă lui Petrescu

Mihai Stoica l-a dat de gol pe Dan Petrescu şi a confirmat intenţia antrenorului de a pleca la FK Soci, în campionatul Rusiei. Directorul sportiv al FCSB a ţinut să-l felicite pe tehnicianul celor de la CFR Cluj pentru calificarea în primăvara europeană și i-a urat baftă la noua echipă.

CFR Cluj a stabilit meciurile amicale pe care le va disputa în perioada de pregătire din iarnă, iar adversarii sunt foarte puternici, tocmai pentru a pregăti mai bine partida cu FC Sevilla din 16-imile de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT