Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? Detalii de culise de la întâlnirea dintre Neluțu Varga și antrenor. ”I-a anulat clauza”. Video exclusiv

Horia Ivanovici a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Neluțu Varga i-a dat o hârtie la mână lui Dan Petrescu prin care i-a anulat clauza de reziliere unilaterală cu CFR Cluj.
29.05.2023 | 12:40
Pleaca Dan Petrescu de la CFR Cluj Detalii de culise de la intalnirea dintre Nelutu Varga si antrenor Ia anulat clauza Video exclusiv
Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj Detalii de culise de la întâlnirea dintre Neluțu Varga și antrenor. I-a anulat clauza Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Patronul ardelenilor a luat atitudine după ce tehnicianul a avut o ieșire incalificabilă la finalul meciului pierdut cu Farul și i-a trimis un mesaj lui Horia Ivanovici în acest sens, care a fost citit la FANATIK SUPERLIGA.

Neluțu Varga, decizie cu privire la viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a dezvăluit faptul că patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a acceptat să-i anuleze lui Dan Petrescu clauza de reziliere unilaterală de 400.000 de euro, astfel că tehnicianul va putea pleca dacă va avea o ofertă atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

”Am o informație care este 100% reală că înainte de această etapă Neluțu Varga i-a dat hârtie la mână lui Dan Petrescu prin care i-a anulat clauza de reziliere unilaterală de 400.000 de euro. Totul a fost la rugămintea lui Dan Petrescu.

Au avut o discuție prin telefon și Dan Petrescu a zis că ‘dacă nu o să mai fie buget, dacă alea, e greu totuși, trebuie să vedem, dacă primesc o ofertă mă ajuți?’ și Neluțu Varga i-a dat hârtie prin care îi anulează clauza de reziliere unilaterală de 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT

I-a dat deja această hârtie și dacă vine o ofertă bună Dan Petrescu poate să plece, chiar dacă mai are un an contract cu CFR Cluj, fără să plătească niciun fel de despăgubiri”, a spus Horia Ivanovici.

Balaj nu exclude plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj, s-a abținut să vorbească pe acest subiect, însă a lăsat de înțeles că ar putea exista o despărțire între gruparea din Gruia și Dan Petrescu în această vară.

ADVERTISEMENT

”Nu confirm primirea unui asemenea document și avem o relație mult prea bună cu Dan Petrescu, chiar dacă a existat acest moment neplăcut aseară. A făcut atât de multe pentru clubul CFR Cluj încât există o datorie morală și din partea noastră față de Dan Petrescu.

Uneori pentru a progresa, indiferent că vorbim de un club, un antrenor sau un jucător, e nevoie de anumite schimbări. În situația în care găsim un moment sau o decizie care să fie favorabilă ambelor părți, în semn de respect sută la sută se va lua decizia cea mai înțeleaptă.

ADVERTISEMENT

Domnul Varga atunci când este atașat de o anumită persoană, chiar dacă în cazul de față a condamnat gesturile de aseară, este în stare să-și dea și cămașa de pe el. Important e ce e mai bine și pentru Dan Petrescu, și pentru club. Și atunci înțelepciunea este cea mai importantă”, a declarat Balaj, al emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT