Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Pleacă Dan Petrescu?”. Răspunsul conducerii de la CFR Cluj înaintea finalului de sezon. Video exclusiv

Ce răspuns au oferit șefii celor de la CFR Cluj înaintea finalului de sezon când au fost întrebați despre plecarea lui Dan Petrescu.
24.05.2023 | 21:32
Pleaca Dan Petrescu Raspunsul conducerii de la CFR Cluj inaintea finalului de sezon Video exclusiv
Pleacă Dan Petrescu? Ce a răspuns conducerea celor de la CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a dezamăgit în acest sezon, iar pe fondul problemelor financiare și de lot, ardelenii sunt nevoiți să lupte până în ultima etapă pentru calificarea în preliminariile unei cupe europene.

„Pleacă Dan Petrescu?”. Cum a răspuns conducerea celor de la CFR Cluj

CFR Cluj se află pe locul 3 în play-off-ul SuperLigii, la două puncte distanță de Universitatea Craiova. Ardelenii o înfruntă în ultima etapă pe teren propriu pe campioana Farul, iar cu un eșec, dar și o victorie a oltenilor în fața lui Sepsi, formația pregătită de Dan Petrescu va încheia sezonul pe locul 4, în afara cupelor europene.

ADVERTISEMENT

În acest context, ardelenii pot juca la baraj dacă ”U” Cluj câștigă trofeul Cupei României. La partida dintre Sepsi și ”U” Cluj face referire și Cristi Balaj. Președintele lui CFR Cluj a lăsat de înțeles că viitorul lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor va fi stabilit după meciul crucial din ultima etapă.

(n.r. pleacă Dan Petrescu?) Avem meciuri importante încă de disputat sper că în urma jocului de azi (Sepsi – U Cluj) și de duminică (CFR Cluj – Farul) să fim calificați în competițiile europene. Din acest punct de vedere, mai ales că suntem cap de serie, fotbalul românesc are nevoie de CFR Cluj să evolueze într-o competiție europeană și să aibă cel puțin același parcurs ca în sezonul precedent”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, probleme de lot după victoria celor de la CFR Cluj cu Sepsi: „Cred că băgăm juniorii cu Farul”

CFR Cluj și Universitatea Craiova se află în luptă directă pentru locul 3, ultimul care duce în cupele europene. Formația lui Dan Petrescu a câștigat în fața lui Sepsi în penultima etapă, scor 2-1, în timp ce trupa lui „Geană” s-a impus în Giulești, scor 3-2.

Astfel, lupta pentru locul 3 se va duce până în ultima etapă. Dan Petrescu, pe fondul problemelor numeroase cu accidentările, a pus pe masă varianta de a băga juniorii cu Farul. În momentul declarației, Farul nu era campioană matematic, ci se lupta cu FCSB pentru titlul în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Accidentări… nu știu cu cine să mai jucăm. Braun, nicio șansă. Camora, nicio șansă. Manea nu e nici el prea bine, pe Peteleu îl doare genunchiul. Să vedem pentru meciul cu Farul ce soluții avem… nu știu, băgăm juniori pentru că nu sunt jucători”, a declarat Dan Petrescu.

Neluțu Varga a exclus revenirea lui Marius Șumudică la CFR Cluj

Viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj nu este încă stabilit, iar pe fondul incertitudinilor, Marius Șumudică a declarat public că a purtat discuții cu Neluțu Varga pentru o revenire pe banca celor de la CFR Cluj. Patronul clubului din Ardeal a exclus din start varianta și a avut un discurs dur la adresa antrenorului lui Al-Raed.

ADVERTISEMENT

„Ceea ce spune Marius Șumudică despre venirea la CFR Cluj este o mare vrăjeală. O balivernă! Am văzut și eu declarația lui. Nici nu se pune problema ca Șumudică să vină la CFR Cluj și am mai spus-o și într-un interviu pentru FANATIK.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Oameni ca Ionuț Chirilă și Marius Șumudică, oameni de genul acesta, sunt niște personaje care se bagă singure în seamă și nu trebuie băgate în seamă”, a declarat Neluțu Varga pentru FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT