Pleacă de la Napoli?! Ofertă de ultimă oră pentru Chiricheş

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
02/08/2016, 00:05
Pleacă de la Napoli?! Ofertă de ultimă oră pentru Chiricheş

Beşiktaş Istanbul îl doreşte din nou pe Vlad Chiricheş. Campioana Turciei îl monitorizează pe fundaş lui Napoli încă din iarnă, iar acum este dispusă să facă o ofertă concretă pentru fostul jucător al Stelei.

Conform aksam.com.tr, oficialii clubului din Ţara Semilunei ar fi avut, deja, o primă întîlnire cu apărătorul cu Chiricheş, la Napoli, iar fundaşul ar fi dispus să vină la Beşiktaş.

Actuala campioană a Turciei a mai încercat să-l transfere pe Chiricheş în iarnă, însă Napoli a refuzat propunerea lui Beşiktaş. Fundaşul român ar agrea o plecare din Serie A, mai ales că în sezonul trecut a evoluat în doar opt partide, în care a marcat un gol.

Beşiktaş îi garantează lui Chiricheş postul de titular, fapt care îi va permite să vină la echipa naţională într-o formă acceptabilă.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×