Pleacă de la Steaua şi îl face praf pe Meme Stoica. "M-a abandonat!"

STEAUA. Fostul preparator fizic al roş-albaştrilor, Matteo Spatafora, a mărturisit pentru FANATIK.RO că peste două săptămâni îşi va încheia defintiv conturile cu echipa lui Gigi Becali şi nu mai vrea în viaţa lui să audă de FCSB.

STEAUA. Preparatorul fizic italian, Matteo Spatafora nici acum nu şi-a încheiat conturile cu Steaua, deşi a fost dat afară de la prima echipă în iarnă.

Însă contactat de către FANATIK.RO acesta ne-a mărturisit că, deşi este preparator fizic de meserie atât timp cât a fost la prima echipă de la Steaua s-a simţit doar un executant şi un colaborator, nici vorbă un angajat cu puteri depline.

"Am lucrat în România cu antrenori ca Bergodi şi Isăilă, dar ce am întâlnit la Steaua nu am întâlnit în viaţa mea. Am avut mari încredere în Mihai Stoica, dar m-a dezamăgit şi m-am simţit abandonat de el. Nu m-a ajutat cu nimic şi cred că ei au vrut să scoată un ţap ispăşitor în faţa lui Gigi Becali atunci când dânsul a început să vorbească că i se pare echipa e căzută fizic.Aşa era, dar nu din vina mea. Eu făceam doar ce îmi dădeau alţii din staff să fac. Nu am fost lăsat niciodată să îmi fac meseria cum ştiu eu mai bine", a spus acesta.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Nu m-am simţit dorit în staff!"

STEAUA. În continuare, italianul ne-a declarat: "Am făcut cea mai mare greşeală că m-am luat după Mihai Stoica şi am venit într-un staff unde am simţit încă de la început că nu sunt dorit. Am fost repartizat în cameră cu antrenorul secund Toni Petrea, dar acest om nu vorbea deloc cu mine. Vă vine să credeţi aşa ceva? Eu nu i-am făcut absolut nimic. Şi alţi antrenori din staff tot cam aşa mă tratau. Iar în iarnă Mihai Stoica nu ştia ce să îmi mai spună după ce fusesem dăt afară. Nu ştia cum să mă mintă, că îi pare rău, că una sau că alta. Dar eu am venit în România pe încrederea în el şi uitaţi că mi-a întors spatele.

Eu semnasem pe un an cu Steaua, iar după şase luni ei m-am trezit dat afară. De ce? Păi am făcut eu pregătirea fizică? Unde era să mă mai duc oameni buni? Am venit în România cu toată familia mea. Am venit cu soţia şi cu cei doi copii. Cel mare il am înscris la şcoala italiană din Bucureşti. Este elev în clasa a doua? Cel mic are doar 2 ani. Soţia mea a făcut multe sacrificii ca să vină şi să stea la Bucureşti cu copiii, iar preşedintele Argăseală mă punea să reziliez contractul doar să am banii încasaţi la zi. Aşa merge treaba în România? Nu dorea să îmi mai dea nici un bani până la finalul contractului meu. Nu am acceptat şi am rămas la dispoziţia clubului. Am fost trimis la liceul Mircea Eliade să mă ocup de juniori. Nu mai vreau să aud în viaţa mea de această echipă", a spus Spatafora.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695