Sport

Oficial! Primul jucător care a plecat de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru anunțase transferul: „Ne-am luat la revedere de la el”. Update

Universitatea Craiova a învins U Cluj, la loviturile de departajare, și va juca în cupele europene. Această partidă a fost ultima pentru un jucător al oltenilor.
29.05.2024 | 11:12
Oficial Primul jucator care a plecat de la Universitatea Craiova Mihai Rotaru anuntase transferul Neam luat la revedere de la el Update
Mihai Rotaru a anunțat că un jucător va pleca de la Universitatea Craiova. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
29-05-2024
08:14

Raul Silva a plecat de la Universitatea Craiova!

La două zile după ce Mihai Rotaru a anunțat la FANATIK Superliga că Raul Silva va pleca, clubul Universitatea Craiova a făcut anunțul oficial.

„Mulțumim, Raul Silva!

Clubul Universitatea Craiova s-a despărțit de fundașul central ca urmare a încheierii contractului.

Îi mulțumim lui Raul pentru tot ceea ce a realizat la Știința, îi dorim mult succes în continuare și, de ce nu, să se întoarcă, la un moment dat, ca membru al staffului tehnic”, se arată pe pagina de Facebook a oltenilor.

Universitatea Craiova a obținut biletul pentru preliminariile UEFA Conference League. Elevii lui Costel Gâlcă s-au impus în fața celor de la U Cluj la penalty-uri, după un meci echilibrat.

Mihai Rotaru a anunțat că un jucător va pleca de la Universitatea Craiova în această vară

La finalul duelului din Bănie, Mihai Rotrau a făcut un anunț neașteptat pentru suporteri la FANATIK SUPERLIGA. Patronul oltenilor a anunțat că fundașul Raul Silva nu va mai continua la Universitatea Craiova, lăsând de înțeles că acest se va retrage din fotbal.

ADVERTISEMENT

„E seara tuturor, dar Popescu are un merit special. Este și seara lui Raul Silva. Ne-am luat la revedere de la el. Și-a terminat contractul și acum câteva etape l-am întrebat ce va face în continuare. Ne-a răspuns ‘tataie nu mai poate’”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Rotaru, despre situația lui Alexandru Mateiu: „Nu sunt sigur”

Un semn de întrebare pentru susținătorii echipei craiovene l-a reprezentat și gestul conducerii pentru Alexandru Mateiu și Nicușor Bancu de la finalul partidei cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

Cei doi au primit tricouri pentru cei zece ani petrecuți la formația din Bănie. Lui Alexandru Mateiu i-a expirat contractul în această vară și nu a primit încă o propunere de prelungire de la Mihai Rotaru.

bancu mateiu

„Nu am luat o decizie în privința lui Mateiu. Într-adevăr, și-a terminat contractul, dar și acum 2 ani de zile și l-a terminat. A venit în cantonament fără contract și după aia a avut.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun ce se va întâmpla. Nu am avut senzația că Mateiu și-a luat la revedere. Mateiu și Bancu au primit tablouri pentru cei 10 ani petrecuți la Craiova. Noi l-am omagiat.

Mateiu e sigur că a fost ultimul lui meci, eu nu sunt sigur. Eu îl susțin și vreau să îi mulțumesc lui și lui Bancu. Vedem ce se va întâmpla”, a mai declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 34 de ani, Alexandru Mateiu este la Universitatea Craiova din anul 2014, când a fost transferat de la FC Brașov, echipa din orașul său natal.

ADVERTISEMENT