Life

Pleacă Delia de la iUmor? Cântăreața nu s-a mai abținut: “Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui”

Pleacă Delia de la iUmor? Artista de la Antena 1 nu s-a mai abținut și a vorbit despre tot ceea ce simte pe rețelele de socializare.
29.03.2023 | 18:26
Pleaca Delia de la iUmor Cantareata nu sa mai abtinut Nimeni nu ar trebui sa simta asta fara acordul lui
Pleacă Delia de la iUmor? Ce a spus cântăreața. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Pleacă Delia de la iUmor? Vedeta a făcut mărturisiri pe pagina sa de Instagram, iar acestea ar putea avea legătură cu o posibilă plecare de la Antena 1.

Pleacă Delia de la iUmor? Ce a spus cântăreața

Este posibil ca Delia să plece de la emisiunea iUmor? Cântăreața și-a povestit nemulțumirile pe rețelele de socializare. Aceasta nu s-a mai abținut și a dezvăluit faptul că urăște glumele sexuale făcute față de ea sau față de altă persoană.

ADVERTISEMENT

Ea a spus că nu vrea să își mai dea acordul pentru a fi parte la aceste glume și tocmai de aceea nu vrea să mai vadă roasturi. Vedeta de la emisiunea iUmor a spus că nivelul ei de toleranță și-a atins pragul, și la fel nivelul de saturație.

„Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. 

ADVERTISEMENT

Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt”, a povestit vedeta.

Vedeta chiar a spus că simte un disconfort în stomac de fiecare dată când este parte la astfel de momente. Ele sunt prezente inclusiv pe scena de la iUmor.

ADVERTISEMENT

Pleacă Delia de la Antena 1? De ce nu mai suportă momentele de roast

De asemenea, Delia a mărturisit că nu-i place să se simtă vulnerabilă în fața unor lucruri pe care nu le poate controla și nu vrea să mai facă parte din momentele de roast. Delia a mai vorbit și despre faptul că lucrurile sunt mult prea toxice decât poate ea să ducă.

„Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea”, a povestit Delia pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, fanii au început să se întrebe dacă Delia plănuiește să renunțe la emisiunea iUmor, având în vedere că acolo sunt prezente o mulțime de momente de tip roast. Reamintim că și Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1.

ADVERTISEMENT