Fotbal intern

Pleacă Denis Alibec de la Astra Giurgiu? Dani Coman: ”Poate primi un salariu mult mai mare decât îi oferim noi”

10.01.2020 | 07:44
Pleaca Denis Alibec de la Astra Giurgiu Dani Coman Poate primi un salariu mult mai mare decat ii oferim noi
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Astra Giurgiu, Dani Coman, a vorbit despre o eventuală plecare a atacantului Denis Alibec de la formația pregătită de Bogdan Andone.

Pleacă Denis Alibec de la Astra Giurgiu: ”Vom avea mai multe discuţii cu staff-ul tehnic”

”Ar fi bine ca Budescu şi Alibec să rămână alături de noi. La fel de mult mă gândesc şi la ceea ce înseamnă un transfer pentru Denis Alibec în străinătate, la o echipă mare, la un salariu mult mai mare decât îi putem oferi noi”, a spus Dani Coman despre o plecare a lui Denis Alibec de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

”Vom avea mai multe discuţii cu staff-ul tehnic. În primul rând, trebuie să vedem dacă jucătorii pe care ni-i dorim îi putem aduce, după care vom vedea ce jucători vor mai pleca”, a mai declarat președintele giurgiuvenilor.

Alibec, locul 2 în clasamentul golgheterilor

Denis Alibec ar fi dorit în Statele Unite ale Americii, dar deocamdat nu este nimic concrect din cauza prețului piperat, trei milioane de euro, pe care îl cere patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae.

ADVERTISEMENT

Al doilea golgheter din Casa Pariurilor Liga 1, cu nouă goluri, unul mai puțin decât Florinel Coman, Denis Alibec are în acest moment o cotă de piață de 1,5 milioane de euro.

Alibec a plecat cu Astra în cantonament

Jucătorii echipei Astra Giurgiu s-au reunit luni în vederea părții a doua a sezonului, iar joi au plecat în stagiul de pregătire din Antalya, unde vor sta până la 24 ianuarie.

ADVERTISEMENT

În cantonamentul din Turcia, elevii lui Bogdan Andone și-au stabilit patru meciuri amicale: Viktoria Koln – 13 ianuarie, Szeged – 16 ianuarie, LKS Lodz – 19 ianuarie și Lech Poznan – 22 ianuarie), dar se caută adversari și pentru datele de 20 și 23 ianuarie.

Budescu vrea să-l facă golgheter pe Alibec

De la primul antrenament din 2020 al giurgiuvenilor a lipsit Gabi Tamaș, despre care FANATIK a scris că este dorit de Universitatea Craiova, care îl oferă la schimb pe Alex Ioniță. Dani Coman a anunțat că jucătorul a fost învoit pentru a merge la schi.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a declarat că își dorește, pentru a doua parte a sezonului, să îl ajute, prin pase decisive, pe Denis Alibec să ajungă golgheterul competiției interne, pentru a-i facilita un transfer în străinătate.

ADVERTISEMENT
Tags: