Fotbal intern

Pleacă Denis Alibec în Turcia? „Meciul cu FCSB ar putea fi ultimul pentru el la Astra!”

21.08.2020 | 19:34
Pleaca Denis Alibec in Turcia Meciul cu FCSB ar putea fi ultimul pentru el la Astra
ADVERTISEMENT

Denis Alibec este aproape de a pleca de la Astra Giurgiu. Partida contra FCSB-ului, una dintre victimele sale preferate, ar putea fi ultima în tricoul giurgiuvenilor.

Vârful este dorit de de Dan Petrescu la CFR Cluj, dar președintele echipei din Giurgiu, Dani Coman, a râs când a auzit de trecerea lui Alibec la ardeleni.

ADVERTISEMENT

”Dacă ai ofertă de 900 de mii de euro de la CFR, arată-mi-o și mie! Oricum, nu mi-aș dori să ne fie adversar la CFR, dar mulți care au plecat s-au întors înapoi la Astra. Și pe el îl așteptăm să-și încheie cariera la Astra, este un tip care nu a păcălit fotbalul”, a spus Dani Coman.

Gaziantep și Samsunspor îl vor pe Alibec

Denis Alibec are oferte de la două formații din Turcia și trebuie să cântărească condițiile care i s-au oferit. Președintele formației giurgiuvene a precizat că după meciul cu FCSB de sâmbătă seara va exista o discuție între jucător și patronul Ioan Niculae, în urma căreia se va lua o decizie. Sunt șanse foarte mari ca aceasta să fie ultima partidă a lui Alibec în tricoul Astrei.

ADVERTISEMENT

”Denis are două oferte, de la Gaziantep și Samsunspor. Ioan Niculae va discuta cu el după meciul cu FCSB, să vedem ce vrea și Denis. Poate să vină și Real Madrid, dacă nu vrea Denis, nu se face, noi îl lasăm unde îi va fi bine lui, ne-a ajutat extrem de mult.

Are avantaj dacă ar merge la Gaziantep, îl cunoaște pe Șumudică, pe jucători, e Maxim, e Toșca, e Junior Morais care are pașaport românesc, s-ar adapta bine.

ADVERTISEMENT

Salariul de la Samsun e mai bun decât la Gaziantep, dar sfatul meu a fost să meargă acolo unde îl cunoaște lumea”, a declarat Dani Coman la Digisport. 

Palmaresul lui Alibec

La 1 milion și 900 de mii de euro este cotat Denis Alibec de site-urile de specialitate. Alibec a mai jucat în cariera sa la FCSB, Inter Milano, Bologna, Viitorul Constanța, Mechelen și Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a câștigat o dată campionatul cu Astra în sezonul 2015-2016. De asemenea, Alibec are în palmares și o Cupă a României tot cu giurgiuvenii în stagiunea  2013-2014.

ADVERTISEMENT